tiistai 20. tammikuuta 2015

Saint Tropez ja lunta

Ujutin tähän lakkaukseen taas kaksi uutta lakkaa. Ostin taannoin fb:n kynsikirppikseltä jokusen lakan ja tämä Diorin kaunokainen on yksi niistä. Sinisten lakkojen ystävänä tykkään tästä toooosi paljon. Lakka on nimeltään Saint Tropez ja jos olen oikein ymmärtänyt, tämä on julkaistu Diorin Saint Tropezin putiikin avajaisten kunniaksi ja on limited edition. Love it!


Lakka on sävyltään tosi kaunis vaalea sininen ja siinä on mukana hieman vihreää. Puhtaasti kylmän sinisen vieressä tästä erottaa selkeästi vihreän ja turkoosin sävyt. Lakka peitti muistaakseni kahdella kerroksella, en ole aivan varma, mutta näin uskoisin.

Lisäsin kynsien tyviin toista uutta lakkaa, Gina Tricotin Snowta. Tämä ilmestyi hetki sitten kauppoihin ja mun kannalta aivan täydelliseen aikaan. Olin nimittäin harkinnut ostavani piCture pOlishin Storm-nimisen lakan, mikä on hyvin samankaltainen kuin tämä. Hinnassa vaan on sellainen kymmenen euron ero. Mulle kelpasi tämä halpisversio paremmin kuin hyvin, sillä Storm ei ollut missään nimessä "pakko saada" -lakka ja lisäksi tulisi käyttöön lähinnä talvisin. Ainakin tämä Ginan versio valkoisesta mattaglitterlakasta on varsin kelpo ja olenkin tätä jo pariin kertaan käyttänyt. Glitteriä tulee sudin mukana hyvin eikä isompiakaan hippusia juuri tarvitse kalastella.

Näistä lakkauksista tuli tosiaan hieman talviset, vaikkakin tuosta Diorin Saint Tropezista tulee mulle aika vahvat kesäfiilarit, enkä malta odottaa että saan lakata tällä ensi kesänä. Ylemmässä kuvassa on muuten paremmin esillä lakan oikea sävy.

Tämä taitaa lähteä ensi kesän reissuun mukaan hiekkarannoille. Sitä odotellessa <3


Kynsillä:
  • Trind Nail Repair
  • Dior Saint Tropez
  • Gina Tricot Snow
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

14 kommenttia:

  1. Oi että, tosi nätit kynnet! Tuo Saint Tropez voisi ihan hyvin olla nimeltään Saint Tropic kun on kyllä niin kauniin kesäinen lakka <3 Snow tosin tasoittaa lakkauksen vuodenaikaa sopivasti talvisempaan suuntaan, joten hyvin istuvat kynnet tähänkin hetkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nena Sofia! Joo tämä voisi hyvinkin olla nimeltään myös Saint Tropic! Voi että, olispa jo kesä :)

      Poista
  2. IIiihhaaannnaaa <3 Mäkin just hankin Snown! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! :) Musta tuo Snow on tosi kiva lakka ja myös laadullisesti hyvä :)

      Poista
  3. ♡_♡ Täydelliset lakat! Sopii todella hyvin yhteen!

    VastaaPoista
  4. Hurmaavan huurteiset kynnet! Mä ajattelin, että josko sitä kehtaisi tuunata Snowta ja laittaa sinne jotain kivoja glittereitä mukaan, kun tuo lakkapohja on niin hyvälaatuinen ja pullo edullinen. Storm olikin eka PP:n lakka minkä hankin viime vuonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska sulla on myös Storm, niin tuo Snown tuunaushan on loistava idea! Eli anna mennä vaan :) Kiitos Malle!

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos Katarooma <3 Mä tykkään noista molemmista lakoista tosi paljon!

      Poista
  6. Voi jehna nää on nätit kynnet ^.^

    VastaaPoista
  7. Aaaah St. Tropez on yks mun ehdottomia rakkauslakkoja - kuka hullu on halunnut myydä sen!? :D Se on niin niin niin ihana ja yks kesieni parhaimpia värejä <3

    Kauniit on nää sun talvikynnetkin, voi olla et tuo hauska Ginan lakka on ostettava ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on i-ha-na! Olen kyllä todella iloinen että lakka päätyi luokseni. Eräs ex-kynsiharrastaja myi koko lakkakokoelmansa pois ja mä olin tietysti (virtuaalisesti) kärppänä paikalla! :D En malttais odottaa kesää ja tätä lakkaa kynsillä <3

      Kiitos Martina ja kivaa kun poikkesit blogissani, tervetuloa uudestaankin! ^_^

      Poista