sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Vaaleansinisiä löytöjä

Sunnuntaita ihanaiset!

Tämän kertaiseen lakkaukseen sain käytettyä peräti kolmea uutta lakkaa, ihan sattumalta valikoituivat käyttämättömistä lakoista. Mulla tosin ei ole paineita käyttämättömien lakkojen suhteen, niitä nyt tuppaa aina olemaan se parisenkymmentä ja yleensä testaan uusia lakkoja hyvin pian oston jälkeen.

Näistä lakoista tykkään kaikista ja saavat myös jäädä kokoelmaani. Päädyin siis tekemään tällaiset vaaleansiniset (baby blue taitaa kuvata sävyä aika hyvin) lakkaukset höystettynä hololakalla ja chevron-kuviolla. En ennen oikein tykännyt erityisemmin tällaisesta pastellisinisestä, mutta nyt pidän jo siitäkin, niinkuin melkein kaikista muistakin väreistä :)


Kicksin alessa oli joitain OPI:n lakkoja puoleen hintaan ja nappasin mukaani Gargantuan Green Grapen. Tätä lakkaahan on ilmestynyt kahta erilaista versiota, ja niinkuin näette, tämä on se vaaleansininen versio. Ensimmäinen ilmestynyt versio on vaaleanvihreä (johon nimikin paremmin sopii). Tämän kanssa kävi kyllä tosi hyvä mäihä, sillä olin pyöritellyt tätä lakkaa käsissäni jo moneen kertaan Kicksissä käydessäni ja aina kuitenkin jättänyt ostamatta. No, nyt ei tarvinnut enää miettiä kun hintaa tälle jäi reilut kahdeksan euroa. Ostin muuten myös samaisesta halvennuksesta OPIn Nordic -kokoelman suomilakan, OPI With A Nice Finnishin. 

Mutta takaisin näihin lakkauksiin, eli lakkasin peukalon, etu- ja keskisormen tällä Gargantuan Green Grapella, nimettömään pääsi ihana KBShimmerin Pt Young Thing ja pikkurilliin myös alennuksesta ostamani Kicksin vaaleansininen tekstuurilakka, The Tropics.


Tuo Pt Young Thing on aivan kertakaikkisen upea hololakka. Holoefekti on tässä todella voimakas ja näkyy todella selkeästi myös sisällä keinovalossa. Ja koska se todellakin on upea, tein sillä vielä etu- ja keskisormeen chevron-kuviot kynsivinyyleiden avulla. Muuta en sitten näihin kynsiin enää kaivannutkaan, joten jätin koristelut näinkin yksikertaisiksi. Tykkäsin kyllä ja viileä vaaleansininen sopii talveen hyvin.


Kynsillä:
  • Ciaté Underwear Base Coat
  • OPI Gargantuan Green Grape
  • KBShimmer Pt Young Thing
  • Kicks Sugar Lacquer The Tropics
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

 Pidättekö te vaaleansinisestä?

24 kommenttia:

  1. Aikamoinen Gargantuan green grape. Tässä on se oikea versio :D

    http://charmingnails.blogspot.fi/2014/11/minttuinen-manikyyri.html

    Mutta tosi nätit kynnet, siististi tehdyt! Tuntuu että itsellä jää niin paksusti joskus tuo lakka vinyylien rajaan. Tykkään näistä oikein paljon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämä on kyllä tosi kaukana siitä alkuperäisestä, en tiedä mitä ovat OPIlla tuumailleet kun ovat tämän markkinoille pukanneet? Mutta ai vitsi nuo sun kynnet on niin ihanat <3 Pitäisköhän mun hankkia tuo vihreäkin versio hmm...

      Kiitos paljon! ^_^

      Poista
  2. Ihana lakkaus! <3

    Minä en edes tiennyt, että Gargantuan green grapea on kahta erilaista. Miksi ihmeessä? Vielä samalla merkillä O,O Minulla on se vihreä versio, mutta onhan tuokin nätti lakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvinen! <3 Tämä on kyllä erikoinen juttu, en yhtään tiedä mikä on tarina näiden kahden eri sävyn taustalla, ja musta oudointa on se, ettei nämä edes muistuta toisiaan :D

      Poista
  3. Taas niin kaunis lakkaus sulla! Mää tässä kävin lakat raskaalla kädellä läpi ja ylläripylläri, mulla on eniten sinisiä, vihreitä ja punasia lakkoja... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Katarooma! <3 Miten mä en yhtään ylläty, että sulla on juuri noita värejä eniten lakoissa :D Mullakin on kyllä etenkin siniset, mintut ja pinkit ihan yliedustettuina lakkakokoelmassa!

      Poista
  4. Oih kuinka kauniit kynnet, tykkään! ^.^

    VastaaPoista
  5. Kauniit on kynnet!. Mä pidän periaatteessa vaaleansinisestä, mutta ehkä siinä on silti mulle jotain vähän vaikeasti lähestyttävää... Esim. näin pastellisenvaalealla sävyllä en osaisi pelkästään olla. Mutta hyvältä se silti näyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään vaaleista lakoista ja tietyt pastellisävytkin menee, mutta olen myös aina tuntenut vieraaksi tämän vaaleansinisen (ja etenkin vaaleanvioletin). Paitsi nyt yhtäkkiä nämä menikin ihan hyvin!
      Kiitos E-S! ^_^

      Poista
  6. Tämä lakka on mun heikko kohta :). Mulla ei vielä ole tätä kumpanakaan versiona ja tahtoisin molemmat! Pitää vaan pitää itsensä siis poissa Kicksiltä :). Upeat kynnet! Chevron sopii kuin nakutettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, hetkeni on koittanut: MUIJA RUOTUUN! :D Eli siis joo, kannattaa vältellä Kicksiä :D Mun tekis myös mieli hankkia vielä se vihreäkin. Tai ainakin haluaisin päästä testaamaan sitä olisko omistamisen arvoinen.
      Kiitos Malle! <3

      Poista
  7. Tykkään kovasti sinisistä lakoista ja siis myöskin vaaleansinisistä. Ja näistä kynsistä tykkään kuin hullu puurosta! Vaaleansinisen värin ja hololakan yhdistelmä sopii hienosti, kaunis vahva holo tuossa KBShimmerin lakassa.

    Onkohan OPIlla mennyt jossain vaiheessa väripigmentit sekaisin, kun samannimistä lakkaa on tarjolla eri väreissä... hämmentäväähän tuollainen nyt on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en yhtään tiedä mikä tarina tässä lakassa on taustalla... OPI on joskus julkaissut joitain muitakin lakkoja uudestaan, mutta hieman eri värisenä. Mutta tämä on jo tosi eri värinen. Ja sekin on hassua kun sekä tätä sinistä että vihreää myydään samaan aikaan. No oli taustalla mitä tahansa, kiva tämä sininenkin on :)
      Ja kiitos Tintti tosi paljon!! ^_^

      Poista
  8. Upeet kynnet! On kyllä tosi onnistunut chevron-kuviointi, miks mulla ei tuu ikinä noin tasaista ja nättiä jälkeä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Suvi! Ja pöh, ihan varmasti saat tehtyä siistä chevronia, ei epäilystäkään! :)

      Poista