torstai 1. tammikuuta 2015

Vuoden 2014 lempparikynnet

Nyt kun olemme jättäneet taaksemme taas yhden vuoden, on kiva kerrata mitä sitä on tullut kynsilleen väsättyä. Tähän postaukseen kokosin siis viime vuoden (tai oikeastaan puolen vuoden, aloitinhan blogini vasta kesäkuussa) lemppareimmat kynnet.

Ennen kynsiin siirtymistä haluan kuitenkin sanoa, että olen ihan äärimmäisen kiitollinen teistä jokaisesta ihanasta lukijasta siellä ruudun toisella puolella. Jokainen kommentti on ilostuttanut mua suuresti ja arvostan hirmuisesti että jaksatte täällä käydä ihmettelemässä mun lakkahuuruiluja. Blogin perustaminen on antanut mulle ihan valtavasti, kiitos teidän <3

Valitsin siis kahdettoista lempparikynnet tähänastisen blogitaipaleeni varrelta. Kynnet on aikajärjestyksessä vanhimmasta uusimpaan.

Ihastuin tämän vuoden aikana persikkaisiin lakkoihin ja niistä lemppariksi osoittautui Isadoran Peachy Colada. Nämä kynnet oli mieluisat paitsi tuon söpön lakan takia, myös koristelut oli simppelit ja mun tyyliset. Ei mitään ihmeellistä, mutta aina ei tarvitsekaan olla.


Tietänette rakkauteni turkoosiin ja sinisävysiin lakkauksiin, joten nämä kynnet on yhdet vuoden lempparit sekä lakan että koristeluiden puolesta. Käytin näissä kynsissä water spotted -tekniikkaa ja aikaisemmin julkaisin fb:ssa toiset samalla tekniikalla toteutetut kynnet ja ne herätti paljon kysymyksiä, joten julkaisin täällä blogissa näistä myös tutoriaalin :)


Neonlakat on myös ehdottomasti mun juttu ja näissä kynsissä yhdistin niitä useamman. Nämä osui juuri nappiin sään kanssa - helle kun meitä hemmotteli.


Maybelline yllätti mut todella positiivisesti Bleached Neons -kokoelmallaan ja hankinkin kokoelman kaikki neljä Suomessa ilmestynyttä lakkaa. Näissä kynsissä yhdistin niistä kaksi, Sun Flaren ja Coral Heatin.


Dollish Polishin Better Not Waste oli yksi vuoden ihanimmista glitteistä, eikä lakkaa ainakaan huononna se, että se kuului kokoelmaan, jonka lakat on suunniteltu suomalaisten bloggaajien toimesta! Nämä ei kynsinä olleet millään lailla erikoiset tai edes mieleenpainuvat, mutta kyllä nämä on pakko valita mukaan ihan vain tuon lakan takia :)


Yksi suurimmista innostuksen aiheuttajista oli myös kynsivinyylit - hyvästi kömpelö teippi! Olen käyttänyt Miami Handjobsin vinyyleitä paljon ja mieluisimmaksi koristelutyyliksi niiden avulla on noussut chevron. Tässä lakkauksessa yhdistin pari kesällä Portugalista ostamaani Kikoa ja väriyhdistelmä on aika hauska :)


Color Club julkaisi Poptastic Summer 2014 -kokoelman ja se iski muhun oikein kunnolla. Super kirkasta neonia shimerillä ja järjettömän hyvällä levittyvyydellä - mä oon myyty! Näköjään sekosin kunnolla ja päätin yhdistää kolmea eri kokelman lakkaa kerralla näihin inkkari-henkisiin lakkauksiin.


Syyskuussa alkoi The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014 ja lähdin mukaan toteuttamaan haastetta. En ole suinkaan osallistunut jokaiseen haasteeseen, mutta onneksi ei tarvinnutkaan ja tämä on ollut tosi kiva juttu! Toivottavasti saadaan uusi vastaava joskus! Neljännen haasteviikon toisena aiheena oli negative space. En ollut aikaisemmin innostunut tuosta tekniikasta lainkaan, mutta sitten kuitenkin näistä kynsistä tulikin oikein mieluisat. Toki saattaa johtua siitä, että noissa tuo negative space on hyvin hienovarainen ja taitaa juuri ja juuri mennä kyseiseen kategoriaan ;)


Ostin myös ensimmäiset piCture pOlishin lakat ja Lagoon nousi yhdeksi vuoden kauneimmista lakoista. Nämä kynnet on ihan mua alusta loppuun, erilaisia kauniita sinisiä sävyjä ja skittlette :)


Nämä seuraavat kynnet on kyllä lemppareiden top kolmosessa, nämäkin on jälleen tosi mun näköiset ja keskisormen glitterkoristelusta tuli tosi mieleinen.


Quatrefoil -kuosin tekoa tuli myös kokeiltua pari kertaa ja nämä kynnet valitsin mukaan lemppareihin, koska olin yllättynyt miten paljon pidin kynsien värimaailmasta. Nämä ei nimittäin todellakaan ole tyypilliset värit mulle. Suosin yleensä vaaleita tai kirkkaita lakkoja, joten tuo tumma burgundy lakka pääsi yllättämään todella positiivisesti! Quatrefoil on myös kuosina aivan ihana - joskin mulla on sen tekemisessä vielä harjoiteltavaa.


Viimeiseksi valitsin joulukynnet. Nämä on mieluisat niin kauniiden lakkojen kuin koristeluiden puolesta. Tässä oikeastaan yhdistyy kaikki mistä joululakkauksissa eniten pidän - China Clazen upea punainen Ruby Pumps, hopea hologlitter ja lumihiutaleet :)



Siinäpä kootusti lemppareimmat kynnet, olisi noita voinut tosin vielä parit tuohon lisätä, mutta halusin pitää luvun kahdessatoista, tavallaan yhdet kynnet per kuukausi :)

Nyt tietysti palan halusta kuulla mitkä näistä on teidän lemppareita! Tai tuleeko jollekin kentien mieleen joku lakkaus joka ei päässyt minun listalleni? :)

21 kommenttia:

  1. Eipä osaa lempparia sanoja. Järkiään kaikista sun lakkauksista tykkään. Turkoosi ja minttu! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla <3 Meillä taitaakin olla pitkältä samat lempparivärit mitä lakkoihin tulee!

      Poista
  2. Mulle oli ehdottomasti jääny mieleen noi merelliset water spotted kynnet! Upeat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna :) Mäkin tykkään niistä kovasti ja water spotted on musta myös hauska tekniikka toteuttaa.

      Poista
  3. Onpa melkoinen kavalkadi kauniita kynsiä! Portugalilaisilla Kikoilla toteutettujen kynsien pinkkioranssi väriyhdistelmä on hieno ja Bleached neonseilla tehty liukuväri koristeineen on vallan huikea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tintti tosi paljon! Tuo pinkkioranssi oli sellainen yhdistelmä mitä hieman lakkoja valitessa epäröin, mutta lopputukoksesta tulikin veikeä ja mieluinen :)

      Poista
    2. Haha, huomaa loppuTUKOS :D Taidan olla liian väsynyt kun en osaa kirjoittaa näköjään :D

      Poista
    3. Hihii, tuo oli yksi hauskimmista kirjoitusvirheistä :D! Ihan helmi sana tuo lopputukos, täytyy keksiä sille vaan joku hyvä merkitys.

      Poista
    4. Mä myös mietin heti että tuo sana pitää ehdottomasti ottaa käyttöön! :D Luulen että sopiva merkitys löytyy sille jonain päivänä ihan itsestään :D

      Poista
  4. Näistä suosikit on negtive space ja quatrefoil kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Quatrefoil on ihana kuosi ja aionkin edelleen sitä harjoitella :)

      Poista
  5. Kaikki on tosi kauniita ja sellasia, joita voisin ihan hyvin kuvitella itelläkin olevan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni ^_^ Säkin teet sellaisia kynsiä joita mä voisin kuvitella itselleni, joten taidetaan tykätä saman tyyppisistä jutuista selkeästi!

      Poista
  6. Kaikki on kyllä ihan mielettömän upeita, joten suosikkia on vaikea valita! Mutta jos nyt on pakko, niin sanotaan vaikka että Poptastic lakoilla tehdyt lakkaukset ja Blue lagoon kynnet on ihan mahtavat! <3

    VastaaPoista
  7. CC:n neonit, water spotted kynnet sekä joulukynnet ovat aavistuksen ehkä muita upeuksia upeampia. Siis ehkä! Huomenna mulla voi olla aivan eri suosikit, nämä on kaikki niin kauniita. Sun kynnet on täydelliset ja osaat tehdä todella taitavia koristeluita ja värivalintoja. Olen aina ihan soikeana kateudesta, kun ihastelen sun kynsiä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Malle mikä kommentti!! <3 Kiitos ihanainen! Oon ihan häkeltynyt ^_^

      Poista
  8. Ihanimmat ihanista ovat piCture pOlishin Lagoon ja joululakkaus :)
    -J-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanasti kirjoitettu J, kiitos :) Lagoon on u-p-e-a!

      Poista
  9. Koita näistä nyt sitten valita ihanimmat! ;D
    Kaikki on kyllä upeita! Lisäisin tähän listaan vielä noi edellisen postauksen uuden vuoden kynnet ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanne! Kiva että tykkäsit uuden vuoden blingeistäkin! ^_^

      Poista