lauantai 14. helmikuuta 2015

China Glaze Pack Lightly + BPS strassit

Sain yhteistyökumppaniltani Born Pretty Storelta testiin muutamia tuotteita ja tässä esittelyssä niistä ensimmäinen, eli strassikiekko. Mun on pitänyt jo pitkään hankkia tällaisia strasseja, jotka ovat periaatteessa kirkkaita, mutta heijastavat kuitenkin useampaa väriä, sillä haluaisin yhdistää tällaiset strassit johonkin merelliseen lakkaukseen. Tällä kertaa kynnet eivät kuitenkaan ole merelliset, mutta nämähän onneksi sopivat lakkaan kuin lakkaan :) Ja tosiaan, valitsin nämä nyt sitten yhdeksi testituotteeksi, kun en ole kerran aikaisemmin saanut näitä hankittua.


Tykkään näistä tosi paljon. Strasseista heijastuu etupäässä sinistä, vihreää ja violettia. Strassikiekossa on useampaa eri kokoa, joten tein niistä tuollaiset rykelmät ja käytin muutamaa eri kokoista strassia. Laitoin aika reippaasti päällyslakkaa strassien päälle, mikä teki ne aika sumeiksi, mutta näissä se ei haittaa niin paljoa, kun eivät ole pelkästään kirkkaita. Ihan kirkkaista strasseista en enää oikeastaan käytä muuta kuin swarovskeja, sillä ne kimaltelevat päällyslakasta huolimatta eivätkä koskaan "sula" vaikka olisi mitä myrkkyjä päällä. Eli ovat kierrätettäviä, mikä on aina plussaa :)


Toinen uusi juttu kynsillä on itse lakka! China Glaze julkaisi juuri uuden Road Trip -nimisen kokoelman ja mun mielestä se on aivan ihana kokonaisuus. Tilasin muutaman lakan kokoelmasta ja tässä niistä yksi, Pack Lightly. Lakka on aivan ihana lämmin pinkkiin taittava persikka ja sisältää kultaista shimmeriä. Shimmer ei ole luonnonvalossa kovinkaan näkyvä, mun mielestä ennemminkin vain korostaa lakan omaa, lämpimää sävyä. Tämä on kertakaikkisen kaunis ja veikkaan tätä yhdeksi mun tämän vuoden lempparilakoista! Kynsillä kolme kerrosta Pack Lightlya ja sen päällä kerros Sössöä.

Näistä tuli musta tosi kivat yksinkertaiset kynnet. Tykkään sekä lakasta että strasseista :)


Tässä teille vielä 10%:n alennuskoodi Born Pretty Storelle. Koodi on SHL91, jota voitte halutessanne hyödyntää. Kaupan Nail art -osio on täynnä kaikkea mahdollista kynsikoristetta.

 Kynsillä:
 • Ciaté Underwear Base Coat
 • China Glaze Pack Lightly
 • Sesche Vite -pikauivattava päällyslakka
 • strasseja *

Joko te olette tutustunut China Glazen uuteen kokoelmaan? Entä mitä tykkäätte kynsistä?

*) Tuotteet saatu testiin Born Pretty Storelta. En hyödy linkeistä tai niiden klikkaamisesta millään tavalla.

10 kommenttia:

 1. Oi, kun ovat sievät <3
  Mä voisin ihan hyvin kotiuttaa kaikki Road Trip -kokoelman lakat! Kevätkokoelmat koituu mun kohtaloksi aina. Viime keväänäki ostin opin brazil-kokoelman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! :) Sama juttu mulla, voisin ostaa melkein kaikki Road Trip -lakat, tosi onnistunut kokoelma! Ja kevätkokoelmat on munkin heikkous, kirkkaat ja hemppissävyt kun on mun juttu. Mulla taitaa olla Brazil -kokoelmasta vain kolme lakkaa... Hawaii kokoelmasta olen nyt hankkinut kaksi, mutta ainakin yksi sävy vielä houkuttelee hirveästi ;)

   Poista
 2. Ihanan värinen lakka! Ja kauniit kynnet tietty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kerrassaan ihana! Veikkaan että tulen käyttämään tätä tosi paljon. Kiitos jälleen Tinkerbell :)

   Poista
 3. Lakka on kyllä kerrassaan herkullinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäpä juuri, nam! Tätä tulee varmasti käytettyä paljon :)

   Poista