tiistai 10. helmikuuta 2015

The Finnish(able) Nail Art Challenge Spring 2015 Week 1: Something Other Than Pink

Jipii! Syksyn lakkaushaaste sai jatkoa, joten julistan kevään haasteen osaltani alkaneeksi! Anni, Mirka ja Katjamaria ovat siis taas iloksemme puuhailleet uusia lakkaushaasteita yhteensä kuudelletoista viikolle ja tämä rupeama kantaa nimeä The Finnish(able) Nail Art Challenge Spring 2015.


Tällä viikolla haasteina on Something Other Than Pink ja Will You Be My Valentine? Aloitan ensiksi mainitusta, sillä tähänhän käy ihan minkä tahansa väriset kynnet, lukuunottamatta sitä pinkkiä. Mulla sattuu sopivasti olemaan kuvattuna yhdet keltaisenoranssit lakkaukset, joten ne edustakoon tätä haastetta.


Eräs päivä en millään keksinyt mitä lakkaa sutisin kynsilleni ja päädyin valitsemaan lakaksi viime kesän suosikin, Maybellinen Sun Flaren. Jouduin lakkaamaan tätä kolme kerrosta, sillä koostumus oli hieman paksuuntunut ja lakkaa on enää vajaa puolet jäljellä ahkerasta käytöstä johtuen, joten sen onkiminen pullosta ei ole enää ihan iisi juttu. Olispa mulla toinenkin pullo. Jos siellä ruudun toisella puolella on jollakulla tämä lakka tyhjänpanttina, hihkaiskaa niin ostan sen pois :)


Kun olin saanut Sun Flaren ja päällyslakan kynsille olinkin jo seuraavan ongelman edessä. Ei mitään ideoita koristeluille. Ei mitään. Kun pää lyö tyhjää ja kaikki ideat tuntuu huonoilta, kannattaa mennä jollain simppelillä, joten niinpä lakkasin vain nimettömiin ja keskisormiin tuollaiset kaistaleet OPIn It's Frosty Outsidella. Nämä kynnet oli lakkausprosessin osalta vähän njääh, mutta sitten taas lakan neonsävy oli hauskan näköinen ulkona talvessa :)


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Maybelline Sun Flare
 • OPI It's Frosty Outside
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Käsi ylös ketkä on mukana haasteessa!

10 kommenttia:

 1. Nämä on tosi tyylikkään yksinkertaiset! Väri ja koristelu onnistuneet aivan nappiin <3. Tuo lakan sävy on ihana mutta mua niin keljuttaa, kun se ei käy mun iholle. Upeat neonmelonit :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Malle! <3 Mä en oikein tiedä onko tämä paras sävy mun kalmankalpealle iholle, kesällä sopii hyvin, mutta talvella vähän niin ja näin :D

   Poista
 2. Jee, huippua, että lähdit mukaan taas haasteseen! Oon ihan superinnoissani tästä kevätversiosta ja on taas tosi kiva seurata, kun alkaa näitä haastelakkauksia putkahtelemaan ympäriltä, jei. :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa olla taas mukana ja ennen kaikkea mahtia että viitsitte tämän haasteen taas järkätä! <3 Olen ilolla mukana :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihanan värinen lakka. Vielä kun olis käsissä vähän rusketusta (ja taivalla aurinko ja toisessa kädessä jätski) :)

   Poista
 4. Hopeinen tekstuurilakka sopii Sun Flaren kanssa hienosti yhteen, ihanat kynnet! Ja kiitokset vielä kerran mieltä ilahduttavasta postilähetyksestä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti! Ja ole hyvä vain, kiva kun tykkäsit niistä :)

   Poista