sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Liian nätti peitettäväksi

Mimaxilla on nyt helmikuussa erä OPIn ja Orlyn lakkoja reilussa alennuksessa, joten pitihän sitä muutama lakka munkin tilata. Valitsin yhdeksi lakaksi OPIn Underneath The Mistletoen, sillä se muistuttaa kovasti yhtä mun lempparipunaista, China Glazen Ruby Pumpsia. Mulla on Ruby Pumpsia vain minipullo, joten siitä ei enää pitkäksi aikaa ole iloa. Tämä saa korvata sen. Underneath The Mistletoe on ilmestynyt OPIn Mariah Carey Holiday 2013 -kokoelmassa.


Lakka on aivan super kaunis hyvin tumma punainen. Paljon tummempi kuin näissä mun ylivalottuneissa kuvissa. Tämä on jellylakka, mutta peittää kuitenkin jo loistavasti kahdella kerroksella. Lakan seassa on punaista ja hopeaa mikroglitteriä. Kuivuttuaan lakan pinta on sellainen semimattainen, ja mun mielestä kaipaa päällyslakkaa jo ihan senkin takia, että glitter pääsee säihkymään lakan seasta. Mulla on näissä kynsissä yksi kerros Seche Viteä lakan päällä.


Ja niin kuin otsikkokin kertoo, lakka oli mun mielestä ihan liian nätti peitettäväksi koristeluilla, joten päätin vain lisätä nimettömiin pari neliskulmaista niittiä.

Lyhensin muuten kynsiä roimasti ja tämä lyhyempi malli näyttää pitkästä aikaa tosi kivalta! Nyt kun vaan jaksaisin pitää näitä näin lyhyenä. Se tietää jatkuvaa viilaamista, mulla kun kynnet kasvaa hurjaa vauhtia. Katsotaan :)


Kynsillä:
  • Dermosil Smoothing nail foundation
  • OPI Underneath The Mistletoe
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
  • niittejä

Onko siellä muita joilta löytyy tämä kaunokainen?

4 kommenttia: