maanantai 8. elokuuta 2016

piCture pOlish Summer

Niin kuin jo kaikki tiedätte, piCture pOlishin kauan odotettu Summer on vihdoin täällä. Mulla itselläni ei ole aikaisemmin julkaistuista vuodenaikalakoista kuin Winter, en vain lämmennyt erityisemmin Autumnille enkä Springille, enkä viitsi hankkia lakkoja vain omistamisen vuoksi. Summer sai kuitenkin sydämeni sykkimään ja tilasinkin sen heti CesarsShopista.


Summer on korallinsävyinen söpöliini, mutta tuo väri on hieman murrettu, vähän ehkä sellainen "likainen". Ei kovin imarteleva kuvaus, mutta en keksi muutakaan sanaa kuvaamaan tuota sävyä. Mun mielestä kaunis väri. Lakka sisältää pp:lle tyypillistä holohippusta ja tämän lisäksi isompaa hex-glitteriä. Lakka olisi mun mielestä kivempi ilman isoja glittereitä. Pinta jää kynnellä epätasaiseksi ja ja silottuu vasta kahden reilun päällyslakkakerroksen jälkeen. Kuitenkin lakka on mielestäni tosi kiva ja olen siihen tyytyväinen!


Jotakin pientä koristelua halusin vielä lakan päälle ja valitsin MILV:n kukkasiirtokuvat. Pahoittelen tosi tummaa kuvaa, vääristää lakan sävyä jonkin verran.


Kynsillä:
 • piCture pOlish Summer
 • MILV -siirtokuvat
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Ajatuksia Summerista? Entä muut vuodenaikalakat, olenko ainoa kynsiharrastaja jolla ei ole niitä kaikkia? :D

16 kommenttia:

 1. Onhan se sittenkin ehkä ihan nätti, vaikka jotenkin nuo isommat glitterit siinä vähän tökki. Tuo väri tosin olis ihan mun näkönen. Oon jotenkin onnistunut välttelemään noi kaikki vuodenaikalakat, mutta ehkä niistä jonkun vielä voisin hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu - väri on ihan mun näköinen mutta noi hiivatin glitterit ärsyttää. Mutta pienestä ärsytyksestä huolimatta tykkään ja jää mun kokoelmiin :)

   Poista
 2. Mä hankin tämän. Kokeilin yhteen kynteen ja ei...ihanan näköinen mutta värinä ei sovi mulle ollenkaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään lämminsävyisistä lakoista kaikkein eniten, vaikkeivat taida ihonsävyni kanssa sopia parhaalla mahdollisella tavalla :) Mutta harmi ettei sitten sopinut sulle.

   Poista
 3. Minuun tää ei oikein iske. Vuodenaikalakoista ainoastaan Autumn iskee ja silti en oo sitäkään hommannu ittelleni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muhun taas Autumn ei oikein iske :D Tai no menishän tuo nimenomaan syksyllä, mutta ei ehkä muuten...

   Poista
 4. Mä en ole vielä ehtinyt lakata tuolla, mutta mäkin olisin varmaan tykännyt siitä enemmän, jos isot glitterit olisi jätetty pois. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks tässä pitää olla niitä isoja glittereitä kun ei muissakaan vuodenaikalakoissa ole?? Ääh! :D

   Poista
 5. Miulla taisi olla Autumn, mutta taisin myydä sen pois eli ei ole enää yhtäkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On teitä sitten muitakin, jotka eivät ole keränneet näitä kaikkia :D

   Poista
 6. Mikään näistä vuodenaika lakoista ei kyllä napannut, vaikka nämä kynnet ovatkin todella ihanat. Onneksi PP:llä on muitakin ihanuuksia, joita voi hyvillä mielen hankkia.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pp:llä noita ihanuuksia riittää, joten ei pelkoa etteikö mieluisia lakkoja löytys enivei! :D Kiitos ❤

   Poista
 7. Mä tykkäsin tosi paljon summerista! Tilasinkin sen heti sunnuntai-iltana kun uudet PPt tulivat myyntiin Cesarsille haha. Muita vuodenaikalakkoja omistan entuudestaan ainoastaan autumnin. En lämmennyt sen enempää winterille enkä todellakaan springille. Spring ei napannut ollenkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun joku muukin tykkää Summerista! :D Tuntuu että kaikki on ollut siihen pettyneitä :D

   Poista
 8. En oo vielä kerinnyt lakkaamaan Summerilla, mutta mä just tykkään tosi paljon noista isommista glittereistä :D Mulla on kaikki muutkin vuodenaikalakat ni oli kyllä ihan pakko tämäkin tilata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ajattelin tykkääväni niistä, mutta kynnellä ne ei enää ollutkaan musta niin kivoja kuin pullossa :/ Mutta nätti lakka silti!

   Poista