torstai 25. elokuuta 2016

Ihana, ihana leima

Tämänkertaisissa lakkauksissa on yksi mun lemppareimmista leimakuvioista. Tämä on niin nätti! Mä itseasiassa käytin tätä samaista leimaa ihan vastikään yhteen toiseen lakkaukseen (siitä lisää toisella kertaa) ja koska en pitänyt sitä lakkausta kynsilläni kuin hetken, halusin tehdä saman uudestaan mutta eri väreillä.


Tein ensin liukuvärin kahdella Kikon cremelakalla. Nude on nimeltään 507 Blush ja korallinen ihanuus 360 Strawberry Pink. Ostin nämä molemmat kesällä Italiasta ja vieläkin ihmetyttää että ostin vain neljä lakkaa Kikosta! Mulla on ehkä joku muutama sata lakkaa ja vaikka määrä ei olekaan harrastajaksi kummoinen, siihen kyllä mahtuu väriä joka lähtöön. Olen huomannut harkitsevani nykyään melko tarkkaan lakkaostoksiani ja se onkin ihan hyvä, koska en missään nimessä halua omistaa tuhatta lakkaa. Huomaan tosin nyt ostelevani leimauslaattoja enemmän kuin ennen, mutta mutta... Mä olen vasta aikalailla aloittelija mitä leimaamiseen tulee ja pitäähän olla jotain millä harjoitella!


Siitä päästäänkin tähän ihanaan leimaan! Tämä löytyy Moyou Londonin Pro XL 24 -laatasta. Mulla oli vähän ongelmia saada nuo lehdet kokonaisina nousemaan leimasimeen, sillä mun musta leimauslakka on päässyt pikkuisen kuivahtamaan. Jäivät siis vähän reikäisiksi, mutta eipä tuo mua haitannut.

Siinäpä ne, toiset samanlaiset kynnet eri väreillä odottelee julkaisuvuoroaan vielä :)


Kynsillä:
  • Kiko 507 Blush
  • Kiko 360 Strawberry Pink
  • MoYou London Black Knight -leimauslakka
  • MoYou London Pro XL 24 -leimauslaatta
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Mitäs te tykkäätte?

14 kommenttia: