keskiviikko 31. elokuuta 2016

piCture pOlish Nail Art Feature 2016

Kävi niin iloisesti että pääsin mukaan piCture pOlishin Nail Art Feature 2016:sta! Hehkutin viime viikolla Ihana, ihana leima -postauksessa leimaa johon olen erityisen tykästynyt ja silloin mainitsin koko lakkauksen olevan kopio aiemmin tekemistäni kynsistä. En kuitenkaan voinut tyrkätä alkuperäisen lakkauksen kuvia vielä tänne blogiin, sillä mun oli odoteltava että piCture pOlish julkaisee lakkauksen ensin instassaan. Mutta tässäpä se nyt olisi.


Mulle siis lähetettiin kolme lakkaa joilla tulisi tehdä lakkaus. Sain khakinvihreän Camon, kirkkaanpunaisen Loven ja valkoisen Bright Whiten. Mulla on ollut Camo ja Bright White ostoslistalla jo tooodella pitkään, joten ihan mieletön mäihä kävi noiden sävyjen kanssa. Tuo punainen kylläkin aiheutti hieman päänvaivaa... Kaunis sekin, ei sillä, mutta mietin pääni puhki että kuinka yhdistäisin vihreän, valkoisen ja punaisen ilman että joululaulut alkaa raikaamaan korvissa. Tuntui etten keksi mitään ja silloinkin kun jotain tuli mieleen, se sisälsi valkoiset leimat eikä BW sovi leimaukseen. Sitten eräs sunnuntaiaamu päätin vain kokeilla jotakin lennosta ja tämä oli tulos.


Ja kyllä mä näistä tykkään eikä omaan silmääni ole liian jouluiset. Mun ihana työkaveri (Mialle pusu!) nimesi nämä intiaaniprinsessa Nousevan Auringon kynsiksi. Sitä nämä sitten ovat. Heti helpotti kun lakkaus sai ei-jouluisen nimen :D

Liukuväri on tehty meikkisienellä tuputtaen ja lakkoina siis Love ja Bright White. Leimaukseen käytin piCture pOlishin kirkasta leimasinta ja lakka on tietysti Camo.


Kynsillä:
 • piCture pOlish Camo*
 • piCture pOlish Love*
 • piCture pOlish Bright White*
 • MoYou London Pro XL 24 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

No, mitä sanotte? ^_^

*) Lakat saatu.

16 kommenttia:

 1. Todella ihanat, tykkään! Ei ois kyllä tullut joulu mieleenkään, ellet ois sitä maininnut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä kuulla ettei joulu paista näistä :D Kiitos paljon Nanne! ^_^

   Poista
 2. No kävipäs tuuri kun pääsit mukaan! Onnistunut on lakkaus. = )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olin kyllä tosi iloinen kun laittoivat viestiä että ovat valinneet mut mukaan! Kiitos E-S :)

   Poista
 3. Oooh, upeudet! Kyllä sä vaan olet kekseliäs, mulla olis ehkä mennyt pikkusen hermot jos noista pelkästään ois pitänyt jotain nättiä kehittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti Nena Sofia! ❤ Mä otin tämän haasteena, oli ihan kiva yrittää tuottaa jotakin nättiä sellaisista väreistä mitä en normaalisti yhdistäisi :) Kyllähän tuo hieman meinas olla vaikeaa, mutta sitten kun en miettinyt liikoja ja annoin vaan mennä niin lopputuloksesta tulikin ihan kiva :)

   Poista
 4. Love on ihana punainen, tykkään siitä kovasti. Tosi upea lakkaus eikä mulle tullut missään kohtaa jouluisia fiboja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Love on kyllä aivan täydellinen punainen ❤ Ja kiitos mielettömästi, kiva kun tykkäät eikä näytä jouluisilta! :)

   Poista
 5. Onpas kivat ja mahtavaa, että pääsit mukaan! En olisi kyllä osannut yhdistää näitä lakkoja millään tavalla, mutta näyttävät niin hyviltä yhdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti Dimavarien! ❤ Ihana saada palautetta että värit toimivat keskenään, mä niin stressasin sitä :D

   Poista