torstai 18. elokuuta 2016

Ranskista taas

Pikainen moi! Mulla ei ole kovasti aikaa kirjoitella teille, mutta toisaalta eipä nämä kynnet sitä juuri vaadikaan. Mulla alkoi maanantaina työt kuuden viikon loman jälkeen ja hieman on taas harjoiteltavaa ajanhallinnan kanssa ennen kuin pääsen arkeen kiinni. Se on jännä jos töiden jälkeen sammuu pariksi tunniksi sänkyyn niin tuntuu ettei millekään muulle sitten jääkään aikaa :D


Mutta ne kynnet. Mulla on tosiaan joku ranskisinnostus päällä ja teinkin sellaiset taas. Halusin pitää homman jälleen hyvin simppelinä. Lakkasin pohjalle kerroksen Essien Sugar Daddya ja kärkiin käytin Kineticsin Under My Featheria. Koristeeksi töpöttelin hieman Essien Set In Stones -glitterlakkaa. Laitoin ennen glitterin levitystä lakkauksen päälle kerroksen Secheä ja ihan lopuksi kerroksen Kineticsin päällyslakkaa. Kynsiin tuli aivan upea kiiltävä pinta. Ei tosin näy kuvissa, mutta täytyy sanoa että tykkään tosi paljon Kineticsin päällyslakasta!

Mulla olisi kauheasti lakkaushommia odottamassa vuoroaan, nyt vaan pitää vielä löytää aikaa. Mutta en malta odottaa että pääsen kokeilemaan uusia laattoja ja lakkoja, kivaa!


Kynsillä:
  • Essie Sugar Daddy
  • Essie Set In Stones
  • Kinetis Under My Feather
  • Kinetics SolarGel Top Coat -päällyslakka
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

6 kommenttia: