maanantai 29. elokuuta 2016

Pitsiä

Tällä kertaa vuorossa nudea ja mustaa. Tuli sellainen olo että nyt täytyy saada taas jotakin neutraalia kynsille. Musta, nude ja pitsi on aina toimiva yhdistelmä. Ja helppo, jos ei ole mitään kuningasideaa valmiina odottamassa.


Lakkasin kynnet nimettömiä lukuunottamatta Kikon 507 Blushilla ja nimettömiin sudin muutaman kerroksen Yves Rocherin Smoky Effect Top Coatia, mikä on musta läpikuultava lakka. Sen on siis tarkoituskin jäädä läpikuultavaksi kynnellä ja mun mielestä tämä on aivan ihana! Olen hankkinut lakan jo kauan sitten ilmestyttyään, mutta koska hieman vierastan mustia lakkoja, on se harvemmin käytössä. Tällaisiin pitsikynsiin lakka sopii kuitenkin kuin nenä päähän! Blush taas vuorostaan on tosi kaunis pinkkiin taittava vaalea nude. Jouduin lakkaamaan kolme kerrosta oman hutilointini vuoksi, veikkaisin että kaksi reilua kerrosta kyllä riittäisi tasaiseen lopputulokseen jos vähän keskittyy siihen mitä tekee :D


Leimat on MoYou Londonin Fashionista 16 -laatasta. Mun kaikki mustat leimauslakat oli ihan lopussa ja kuivahtaneita, joten nappasin Tokmannilta mukaani Essencen vastaavan. Ja yllätyksekseni se toimi oikein mukavasti. Essencen lakat on toki mielestäni pääsääntöisesti laadultaan hyviä, mutta leimauslakan kanssa olin skeptinen. Mutta turhaan, menee oikein hyvin hätävaralakkana.

Nudekynnet päällystin kerroksella Seche Viteä ja nimettömän mattasin Beauty uk Matte Top Coatilla. Näistä tuli aika kivat :)


Kynsillä:
 • Kiko 507 Blush
 • Yves Rocher Smoky Effect Top Coat
 • Beauty uk Matte Top Coat
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • Essence Stamp Me! Black -leimauslakka
 • Moyou London Fashionista 16 -leimauslaatta

14 kommenttia:

 1. Nude+musta = Toimii! Tosi kaunis lakkaus ♡
  Miullakin tuli muuten eilen illalla laitettua pitsiä kynsille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nanne! Kiva kun tykkäät ja pitsihän toimii aina ^_^

   Poista
 2. Ihana lakkaus! YR:n top coat on tosi jännä, tykkään siitä tosi paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo on kyllä tosi kiva ja erilainen efektilakka. Muistan ihailleeni sitä sunkin kynsillä :) Kiitos Taina!

   Poista
 3. Todella nätti lakkaus! :) Tuo Smoky Effect vaikuttaa jännältä (mulle uudelta) tuttavuudelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tämä on tosi hieno lakka, suosittelen :)Ja hei, mikäli olet uusi lukija (en muista sinun ainakaan kommentoineen ennen), niin lämpimästi tervetuloa! ❤

   Poista
 4. No mutta nyt on kyllä taas niin ihanat! Pitäisikin lakata jälleen tuolla YR:n lakalla, on se herkku! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kommentti, kiitos Belegwen! ❤ Tätä lakkaa pitäisi kyllä käyttää useammin. Tämän hienouden muistaa aina vasta kun sillä lakkaa!

   Poista
 5. Nää on kyllä hurjan kivat! ♥ Ihanaa, munkin pitää saada äkkiä pitsiä kynsille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitsiä pitsiä joo! :D Se toimii aina. Kiitos hirmu paljon Nena Sofia ❤

   Poista
 6. Mielettömän hyvin leimatut nää kynnet! Katsoin ensin, että nää on decaleja, kun näytti jotenkin niin hyvältä tuo leimaus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos tosi paljon Sonne! Mä olen aina vähän epävarma omista leimauksistani. Mä en ole vielä hirveän kauaa ko. tekniikkaa käyttänyt, sain joskus aikoinaan kammon kun testasin niitä ekoja Konadeja. Alku ei siis ollut ruusuinen ja pitkään tuntui etten vaan osaa hommaa. Nyt käytän sitä eniten mitä tulee koristeluihin, mut silti jäänyt sellainen olo etten ole siinä kovin hyvä. Joten lämmitti mieltä ❤

   Poista