torstai 4. elokuuta 2016

Kyllä ranskis kannattaa

Päätin lakata ranskalaisen manikyyrin, sillä en ollut tehnyt sitä pitkään aikaan. Ja kyllä kannatti - niin ihanaa vaihtelua kaiken neonilotulituksen jälkeen. Kesällä tulee aina käytettyä erityisen kirkkaita lakkoja ja tehtyä super värikkäitä lakkauksia. Nyt tuntui että tuli pieni ähky ja siispä päädyin ranskikseen. Simppeliä ja nättiä. Kynnet näyttää tosi siisteiltä ja siroilta. Ennen tein useinkin ranskiksia mutta ovat sittemmin johonkin unohtuneet. Nyt korjaan asian!


Aluslakan jälkeen lakkasin pohjaksi yhden kerroksen Essien Sugar Daddya. Sugar Daddy on mun lemppari mitä tulee ranuihin. Lakka on erittäin läpikuultava, mutta kuitenkin tasoittaa kynnen värin kivasti ja haalea vaaleanpunainen sävy on aivan täydellinen mun makuuni.

Kynnen kärjen lakkasin Ginan valkoisella ja käytin apuna reilusti kaarevia kynsivinyylejä.


Halusin pitää lakkauksen tosi simppelinä, joten en kaivannut koristeiksi mitää kummoista. Kokeilin ensin pienen pieniä hopeisia palloja, mutta ne nousivat liian korkeiksi kynnen pinnalta, joten vaihdoin ne perus swarovski-strasseihin. Päällä kerros Secheä.

Vitsit että nää tuntuu kivoilta pitkästä aikaa! Ovat siis parhaillaan kynsilläni. Mun tekee mieli tehdä heti perään toinen ranskis, mutta jollain muulla kärjen värillä... Ideoita?


Kynsillä:
  • Essie Sugar Daddy
  • Gina Tricot White
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
  • kynsivinyylit
  • Swarovski-strassit

Nappaako ranskis?

6 kommenttia: