maanantai 27. maaliskuuta 2017

Meren kaipuuseen

Picture Polish järjestää kivoja lakkaushaasteita instassa ja olenkin osallistunut muutamaan. Tällä kertaa teemana oli valita jokin PP:n lakka ja keksiä siihen ja lakkaukseen sopiva tarina.


Käytin tässä lakkauksessa Forget Me Notia, Cherishiä ja Salt Wateria. Jälkimmäisin toimi inspiraationa. Mulla on ihan tosi kova kesän kaipuu, niin kuin tiedätte. Kaipaan myös merta. Sellaista mikä ei ole jäässä ja sen äärellä on lämmin. Haluan kävellä paljain jaloin rantahiekassa. Onneksi ollaan menossa ainakin Barcelonaan kesällä jossa pääsee meren äärelle. Barcelonassa pidän erityisen paljon satama-alueesta, itseasiassa enemmän kuin rannasta. Voi olispa jo heinäkuu!


Mutta mitä kynsiin tulee, päädyin liukuväriin ja tein sen niin, että peukalo on lakattu pelkästään hiekan värisellä Cherishillä ja kynnet muuttuvat sinisemmiksi pikkusormea kohti. Lisäsin muutaman helmen ja simppukkakoristeen tuomaan rantafiilistä. Hyvin simppelit kynnet, mutta näillä lakoilla tulee musta tosi nätti liukuväri. Tykkään kovasti!


Kynsillä:
 • piCture pOlish Salt Water
 • piCture pOlish Forget Me Not
 • piCture pOlish Cherish
 • Helmenpuolikkaita
 • Simpukkakoristeita
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

18 kommenttia:

 1. Ihailin näitä jo Instassa, selvää voittaja-ainesta. UPEAT!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan mielettömästi Taina! <3 Voi vitsi, mun olisi varmaan tuohon itse blogitekstiin pitänyt tarkentaa, etten ole sillä tavalla tosissani kisaamassa. Siellä on aina mukana niin taitavia tyyppejä ja kaikkia hienoja käsinmaalauksia yms, että mä oon mukana vaan sillä asenteella että näitä on kiva tehdä :)

   Poista
 2. Ihan älyttömän kauniit <3 Onnea kisaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sissi! <3 Mä osallistun näihin ihan sillä että on tosi kiva tehdä näitä annetun teeman tai idean mukaisia lakkauksia. En ole edes ajatellut että varsinaisesti kisaisin. Vaikka olishan palkinto kyllä aivan huima!

   Poista
 3. Tosi kauniit kynnet taas! Hauska idea tehdä liukuväri tuolla tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia Neilikka! Kiva kuulla että tykkäät ideasta :)

   Poista
 4. nämä on kyllä hienot :) Toivottavasti kärkisijoille pääset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos Heidi! Näissä on aina mukana niin upeita tekeleitä, ihan eri luokassa kun mun kynnet, joten osallistun näihin sillä ajatuksella että se on kivaa :) Joskin palkinto on upea ja olisihan se tietysti huimaa voittaa. Mutta ei taida pelkkä liukuväri riittää ;)

   Poista
 5. Nää on todella hienot! Hyvä idea tehdä liukuväri noin. Aika harvoin näkee ihan uutta tapaa tehdä joku tuttu juttu. Itse en ainakaan ole törmännyt näin loppuun asti ajateltuun liukuvärikokonaisuuteen. Olipas sana.. :D

  Kerro sitten miten kisassa kävi. En itse seuraa PP:n instaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos paljon ihanasta kommentista ❤️ En ole itsekään ihan tällä tavalla tehnyt liukuväriä ennen. Kiva kuulla että näyttää vähän erilaiselta kuin yleensä on totuttu näkemään :) Mä palaan tuohon PP:n varmasti jos voitan haha :D

   Poista
 6. Aivan älyttömän nätit lakkaukset, tykkään ♥

  VastaaPoista