keskiviikko 2. elokuuta 2017

¡Viva México!

Ai että kun mun tekee mieli matkustaa Meksikoon. En ole koskaan käynyt siellä, enkä itse asiassa koko Etelä-Amerikassa, mutta sinne olis päästävä. Mieheni on innokas espanjankielen ja -kulttuurin harrastaja ja itsekin pidän niin maasta kuin kielestäkin. Tätä kautta sitten kaikki muutkin espanjankieliset maat kiinnostavat ja Meksiko kutkuttelisi nyt erityisesti.
Miten tämä liittyy kynsiin? No, MoYou London julkaisi Mexico -leimalaattakokoelman jo kuukausia sitten ja itsekin tilasin yhden. Mulla on ollut jo pitkään aika lyhyet kynnet ja olen odotellut niiden kasvamista tätä laattaa ajatellen. Kuitenkin näyttää siltä, että kynsiä on pidettävä aika lyhyinä koska kynsien kulmat katkeilee, joten en enää jaksanut odottaa.


Leimauslakkana toimi MoYoun taivaansininen Cool Pool. Käytin leimadecal -tekniikkaa ja decalit väritin piCture pOlishin vadelmanpunaisella Rosella ja sähkönsinisellä Forget Me Notilla. Leimauslaatta on siis tarkalleen ottaen MoYou London Mexico 06. Näistä tuli aika kivat ja kerrankin mulla on kynnet ilman mustia tai valkoisia leimoja!

Kynsillä:
  • piCture pOlish Rose
  • piCture pOlish Forget Me Not
  • MoYou London Cool Pool -leimauslakka
  • MoYou London Mexico 06 -leimauslaatta
  • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

6 kommenttia:

  1. Onpa upeat! Todella kauniit. Osui ja upposi minuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäät, kiitos paljon! :)

      Poista
  2. Aivan ihana tuo punaisen ja sinisten välinen kontrasti ja kiinnostavat kuvioinnit! Tykkään ihan hulluna näistä, tulin nyt jo uudemman kerran ihastelemaan.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka ihana kommentti <3 Kiitos paljon E-s! :)

      Poista