sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Dior Vernis Créoles

Kävin Lissabonissa Sephorassa ja yllätyksekseni siellä oli jonkin verran myös selektiivistä kosmetiikkaa alennetuin hinnoin. Oli Dioria, Chanelia, YSL:ää, Lancomea yms. Mun olisi kovasti tehnyt mieli ostaa Diorin viisikkoja ja muita meikkejä, mutta koska käytän jo nyt vain hyvin pientä osaa laajasta meikkivarastostani, päätin jättää ne hyllyyn. Yhden lakan kuitenkin ostin, Diorin Créoles -nimisen pinkin kaunottaren. Mulla on ennestään yksi Diorin lakka, ja se on laadultaan aivan huippukamaa, joten en voinut vastustaa tätä.


Lakka on siis kirkas pinkki, juuri sellainen mistä kovasti pidän. Lakka peittää jo yhdellä kerroksella todella hyvin, toisella kerroksella peittää varmasti. Koostumus on tässäkin Diorissa erinomainen; lakka kohtalaisen ohutta, ei kuitenkaan liian lirua. Ohuehkosta koostumuksesta huolimatta peittää super hyvin ja leveä suti tekee lakan levittämisestä helppoa.


Itse lakkauksista mulla ei ole juuri kerrottavaa. Tein kynnet reissussa, eikä mulla ollut siistimistarvikkeita mukana, joten rajat jäi vähän suttuisiksi. Myöskään koristelutarvikkeita en ottanut matkalle mukaan, joten sudin uutta Kikon glitteriä kynsien alaosaan. Näissä kuvissa lakat on ollut mulla jo pari päivää, siksi kärkikulumaa on jo jonkin verran havaittavissa. Lakka kesti muuten hyvänä useammankin päivän, mutta kärkikulumaa tuli kohtalaisen pian, olisko ollut jo seuraavana päivänä lakkaamisesta hieman näkyvissä. 


Tässä viimeisessä kuvassa lakka on aivan liian kirkas, mutta tässä näkyy pullon koko hyvin. Tuon ison hopeanvärisen korkin alla on pienempi korkki, josta oli ihan ok pitää kiinni lakatessa.
Ja niinkuin näkyy, peukalon kynsiparka sai osumaa, niinkuin mulla tuntuu käyvän reissussa aina. Siis AINA.

Kynsillä: 
  • Trind Nail Repair
  • Dior Vernis Créoles (678)
  • Kiko 657
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

6 kommenttia: