tiistai 29. heinäkuuta 2014

Neonskittleä helteeseen

Viimeisin aihe Facebookin Lakkaushaaste -ryhmässä on helle. Mulle tuli mieleen ensimmäisenä helteestä keltaiset kynnet, mutta koska vierastan hieman keltaista, enkä oikein keksinyt mitään kivaa ideaa keltaisiin kynsiin, päädyin neonväreihin. Mitäpä muutakaan, kun on meikäläisestä kysymys.
Kiva idea keltaisiin kynsiin on kuitenkin edelleen hakusessa, sillä ostin reissusta Kikon keltaisen lakan ja haluaisin sitä pian päästä kokeilemaan.


Tämän kertaisiin neonlakkauksiin valitsin - niistä muutamista mitä mulla ylipäätään on, jo täälläkin nähdyt China Glazen Thistle Do Nicelyn ja Sun Worshipperin. Näihin yhdistin vielä valkoisen hillitsemään kynsien kirkkautta. Kyllä nämä silti on luonnossa TODELLA kirkkaat, epileptikot, pysykää kaukana oman turvallisuutenne vuoksi! :D


Halusin jälleen käyttää kynsivinyyleitä, joten tein niillä osaan kynsistä vaakaraitaa ja osaan single chevronia. Pikkurilli ja peukalo saivat siis raidat ja nimetön sekä keskisormi chevron -kuviot. Keskisormet jätin ilman kuvioita. Neonit oli tällä kertaa jotenkin entistä hankalammat lakata. Epäilen, että se johtui asuntomme reilun kolmenkympin lämpötilasta. Tällä kertaa ongelma ei niinkään ollut raidoittuminen, vaan eräänlainen... ööh... kökkööntyminen. Nooh, Sechellä siitäkin selvittiin.


Mä en tiedä mitä muille tulee helteestä mieleen, onko se sitten auringon kuvia, pörriäisiä, kukkasia vai mitä. Mun mielestä kesään ja etenkin helteeseen sopii neonvärit erityisen hyvin ja siksi nämä kynnet saa nyt mun osalta edustaa hellettä. Tykkään näistä kyllä, ovat nytkin kynsilläni ja viihdyn näissä mainiosti.

Nämä kuvat mua kuitenkin ottaa päähän, koska ensinnäkin, kamera päätti jälleen että käteni ovat harmaat, ja toisin kuin yleensä, se myös päätti ettei värien nyt tarvitse näyttää neonväreiltä. Mä jaksan aina purnata kamerastani ja siitä, ettei värit ole sinnepäinkään mitä luonnossa, vaikka mulla tosiaan on parempikin kamera, en vain jaksa käyttää sitä koska se on painava ja hankala. Että valivali.

Yksi hyvä puoli huonossa kamerassa kuitenkin on; sen mukaan vasemman nimettömän sormuksien jättämä rusketusraja on paljon haaleampi kuin oikeasti! Ha!


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Gina Tricot White
 • China Glaze Thistle Do Nicely
 • China Glaze Sun Worshipper
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Mitä pidätte hellekynsistäni, sopivatko tähän paahteeseen?

10 kommenttia:

 1. Ihanat, ja ehdottomasti teemaan sopivat kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti E-S ja mukava kuulla etten ole mennyt aivan metsään haasteen kanssa ^_^

   Poista
 2. Ihanat värit, sopivat mainiosti tähän trooppiseen ilmastoon! Oot koostanut jälleen tosi makeen ja tasapainoisen skittlen :).

  VastaaPoista
 3. Voi kun nätit. :) Kesällä pitää kyllä käyttää neonlakkoja, ja paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milba! Ja samaa mieltä ehdottomasti, kesä ja neonlakat kuuluu yhteen :)

   Poista
 4. Mielettömän upeat ja onnistuneet lakkaukset...!

  VastaaPoista
 5. Nää on niin mielettömät! Neonrakkautta ^_^

  VastaaPoista