lauantai 12. heinäkuuta 2014

KBShimmer -ostoksia

Tänään vilautan teille kolmea hiljattain Harlow & Co:lta tilaamaani indiemerkki KBShimmerin lakkaa, sekä bonuksena vielä yksi punainen hololakka aiemmasta tilauksesta, ihan vain koska holot + kesä = <3.


Ensimmäisenä vuorossa on vasta ilmestyneestä Late Summer Collectionista ihana vaalea harmaansininen/minttu holo, Mint-al Vacation. Sävy on mielestäni kerrassaan kaunis ja elegantti, lisäksi erikoisen tästä tekee se, ettei tämän värisiä holoja juuri ole tullut vastaan. Holo on lakassa lineaarinen, eikä ollenkaan liian päällekäyvä, juuri sopivan hillitty, joka tulee auringossa kuitenkin melko voimakkaasti esiin. Peitti kynteni kahdella reippaalla kerroksella ja levittyi erittäin hyvin. Kuvissa ei ole päällyslakkaa.


Teal Another Tail on vedenvihreä, reilusti pinkkiä shimmeriä sisältävä lakka. Kuivuu mataksi ja pinta jää hieman karheaksi. Tämä lakka on todella uniikki, en ole koskaan nähnyt vastaavaa. Pinkki shimmer erottuu voimakkaasti kynsillä (ei näköjään kuvissa). Koostumus oli hyvä ja peitti kynteni kahdella kerroksella. Kuvissa ei päällyslakkaa. Tämä on kyllä kaunis myös päällyslakan kanssa, jolloin kimallus tulee paremmin esiin.


Whole Lava Lovin' on kirsikanpunainen hololakka ja ilmestyi ystävänpäivän kunnaksi Valentine's Day 2014 -kokoelmassa. Tämän tilasin siis jo aiemmin talvella. Holo on tässäkin lineaarinen ja tulee melko voimakkaasti esiin, vaikka kuviin en sitä saanutkaan napattua. Todella upea hololakka, "syvä" sävy ja levittyy erinomaisesti. Kynsilläni kaksi kerrosta, ei päällyslakkaa.


Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Spring 2014 -kokoelmassa ilmestynyt holotopper, Prism Break. Tällä voit tehdä mistä tahansa cremelakasta holon, lisäämällä tätä valmiin lakkauksen päälle. Jo yksi kerron Prism Breakia tuo lakkaukseen melko selkeän holon näkyviin. Kerroksia voit lisätä sen mukaan, mitä enemmän holoa haluat. Levittyvyys hyvä. Kuvissa kaksi kerrosta OPI:n Vant To Bite My Neckiä, jonka päällä yksi kerros Prism Breakia. Ei päällyslakkaa.

Mä pidän itse näistä kaikista ja etenkin tuo holotopper Prism Break oli todella tervetullut lisä lakkakokoelmaani.

Tänään lähden vajaaksi pariksi viikoksi Portugaliin, joten blogissa tulee olemaan hieman hiljaisempaa taas. Yhden postauksen olen teille ajastanut, katsotaan josko ehdin vielä saamaan toisenkin kasaan :) En tiedä vielä miten pääsen käyttämään reissussa nettiä, joten kommentteihin vastailu saattaa hieman venähtää. Parin viikon päästä viimeistään olen kuitenkin taas reaaliaikaisesti blogin parissa.

Lukeudutko sinä KBShimmer -faniksi?

4 kommenttia:

 1. Ihana toi Mint-al Vacation! Jotenkin Harlown sivuilla lakka ei kiinnittänyt mun huomiota ollenkaan, mutta nyt kyllä ihastuin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä todella kaunis ja jotenkin tosi tyylikäs sävy, suosittelen! :)

   Poista
 2. Onpa nättejä nuo kaikki holot. Tuo holotopperi ois kiva ittellekki.
  Nautihan reissusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nautin varmasti! :) Ainakin lämmintä täällä riittää, huh! :D

   Poista