keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Vielä vähän chevronia

Näillä kynsillä lähdin matkaan kohti Lissabonia. Mun oli vaan saatava heti uudestaan chevronia näiden kynsien jälkeen. Noita kynsivinyyleitä on kyllä kertakaikkisen helppo käyttää ja niillä saa pienehköllä vaivalla tosi kivat kynnet.


Näihin kynsiin käytin jo ennenkin täällä nähtyjä lakkoja. Pikkurillin, etusormen ja peukalon lakkasin Essencen that's what i mint!:llä ja annoin niiden olla sellaisenaan, ilman koristeluita. Keskisormiin ja nimettömiin tein siis chevron -kuviot, käyttäen kynsivinyyleitä.


Näissä "aksenttikynsissä" pohjalakkana OPI:n Don't Bossa Nova Me Around ja kuvioissa Essencen mintun lisäksi Maybellinen Sun Flarea. Oikean käden keskisormen kuviot suttaantuivat hieman, mutta annoin asian olla, sillä sotku ei ollut kovinkaan suurta ja lisäksi kuvaan aina vasemman käden ;)


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Essence that's what i mint!
 • OPI Don't Bossa Nova Me Aroud
 • Maybelline Sun Flare
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • chevron -kuviot kynsivinyyleillä

Pidin näistä kynsistä paljon, edustaahan värit kaikkia lemppareitani. Nämä ovat taas sellaiset mukavan kesäiset ja söpöt, joten näillä on hyvä olla auringon ja palmujen alla.

Pidemmittä puheitta, mitäs pidätte?

8 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! Sävymaailma on hillityn hallittu, mutta vinyylejen takia niissä on kuitenkin joku hauska jekku. Tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Tykkään erityisesti siitä, että vinyyleillä tehty kuvio ei ole yksivärinen vaan tuo keltainen tuo siihen sitä jotain, varsinkin kun paikka vaihtuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milba :) Näillä vinyyleillä on kyllä helppo tehdä monivärisiäkin lakkauksia ja väriyhdistelmiäkin on loputtomasti!

   Poista
 3. Kauniit. Minttu on niiiin ihana väri...

  VastaaPoista