tiistai 8. heinäkuuta 2014

Keikkakynnet

Dodiin, nyt on Prahan reissusta kotiuduttu ja muut menot hoidettu, joten nyt jää aikaa blogillekin muutaman päivän ajan. Pidimme ystäväni kanssa molemmat Prahasta ja matka oli todella onnistunut. Viisi päivää oli juuri sopivan pituinen aika tutustua päänähtävyyksiin ja hieman jäi aikaa ihan vain puistossa istuskeluun ja muuhun oleiluun.
Lakkataivaaksi en itseäni ajatellen Prahaa kutsuisi, toisin kuin vaikka jenkkilää, mutta markettilakkoja saa Prahastakin pilkkahintaan. Olen kuitenkin lähdössä jo tällä viikolla Lissaboniin (Kiko!), joten se mielessäni pitäydyin lakkaostoksissani maltillisessa yhdeksän uuden lakan saldossa. Näihin palaan kuitenkin myöhemmin.

Tällä kertaa tarkoitukseni on iskeä verkkokalvoillenne jotain kovin ei-Maijumaista. Sunnuntaina yksi lempibändeistäni, Black Label Society, saapui Tampereen Klubille esiintymään, ja tottahan toki mun piti väsätä fanikynnet. Koska bändin logot ym. on melko vahvasti ollut mustavalkoisia, päätin että kynnet toistaa tätä "väri"maailmaa. Bändin nimi lyhennetään BLS, joten luonnollisesti halusin nämä kirjaimet kynsilleni. Koska pikkurilli ja peukalo jäivät ilman kirjaimia, halusin niihin ehdottomasti jotakin bullseye -kuviota muistuttavaa, sillä yhtyeen keulahahmon tavaramerkki on tuota kuviota edustava kitara.


Nämä kynnet on tosi kaukana normaaleista mieltymyksistäni, mutta sanotaanko vaikka että ne oli ihan jees. Olivat bändin tyylin mukaiset ja siksi sopivat fanikynsiksi mainiosti :) Nuo raidat, tai kaaret, tein vapaalla kädellä mustalla akryylimaalilla, mulla ei ole hyviä siveltimiä ja siksi jälki on noin epätasainen. Ei ne kuitenkaan kauempaa katsottuna ollut kovinkaan kamalat :D

Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • W7 Night Suede
 • Gina Tricot White
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • musta akryylimaali
 • hopeita niittejä

Itse keikka oli mitä mahtavin. Tämä oli kolmas kerta kun näen bändin livenä, ja täytyy sanoa että se on joka kerta aivan loistava! :)

Mitä mieltä olet vähän synkemmistä kynsistä? Entäpä onko täällä muita, joihin iskee tällainen raskaampi rock-/metallimusiikki?

4 kommenttia:

 1. Synkemmät kynnet ei oo täälläkään yhtään mua. Mutta raskaampi musa senki eestä!

  VastaaPoista
 2. Synkät kynnet on tosi jees ;) Itse tunnen oloni jotenkin oudoksi, jos kynnet on liian hempeät. Ja musiikin pitää tietenkin olla raskasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä viihdyn mainiosti super hemppiksissä pastellikynsissä siitä huolimatta, että stereoissani pauhaa Pantera :D

   Poista