keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Maybelline Bleached Neons: Sun Flare

Ostin Prahasta Maybellinen melko hiljattain julkaisemasta Bleached Neons -kokoelmasta kaksi lakkaa, persikkaisen Sun Flaren ja pinkin Tropinkin. Tämän postauksen lakkauksissa käytin ensimmäiseksi mainittua, ja voi kun mä tykkään siitä! Persikkalakat ovat mun makuuni, niinkuin osa varmaan on jo huomannutkin ja jos vaaleaan persikkaan on saatu yhdistettyä vielä vähän neonmaista kirkkautta, niin puhutaan mun mittapuulla jostakin täydellisyyttä hipovasta :) Sitä tämä mulle melkein on.


Lakka on todella kaunis, pehmeä vaalean oranssi creme ilman mitään ihmeellisyyksiä, ei shimmeriä, glitteriä tai muuta huitulaa. Kahdella paksulla kerroksella saanee pitkiinkin kynsiin peittävän lopputuloksen, kuvissa mulla kolme.
Yhdistin Sun Flareen Color Clubin Apollo Starin, sillä oransseihin ja persikkaisiin lakkoihin sopii hyvin shampanjan ja kullan sävyt. Apollo Star ei ole kovin lämminsävyinen, joten vähän epäilin näiden yhteensopivuutta, mutta otin riskin kun ei ollut parempaakaan tarjolla. Mielestäni menee yksiin kuitenkin kiitettävästi. Apollo Star on shampanjan värinen ja kuivuu karheaksi, vähän hiekkalakkamaiseksi. Peittää hyvin kahdella kerroksella ja kuivuu nopeasti. Sanoisin että aika kelpo lakka sekin.


Tilasin taannoin Miami Handjobsilta (buahaha, jaksaa naurattaa) kynsivinyyleitä ja nyt pääsin testaamaan niitä. Tein siis nimettömiin niiden avulla chevron -kuviota (small chevron) ja keski- sekä etusormeen tein tuollaiset kolmiot käyttäen V:n mallisia vinyylitarroja (single chevron). Musta tuntuu että näitä tulen käyttämään paljon, joten eiköhän uusi tilaus ole tehtävä ennen kuin nämä loppuu. Sen aika ei kuitenkaan ole vielä, tämä oli todellakin vasta ensimmäinen lakkaus, joihin vinyyleitä käytin. Toimivat muuten erittäin hyvin. Eivät repineet alla olevaa lakkaa pois, mutta pysyivät kynsillä hyvin ja tiivisti. Olen todella tyytyväinen!


Nämä lakkaukset ovat mulla parhaillaankin ja viihdyn näissä hyvin. Otin edellisen postauksen tummat lakat pois heti kun mahdollista ja nyt tuntuu taas hyvältä värillisissä kesäkynsissä.
Tämä kokoelma on muuten käsittääkseni limited edition, joten mikäli lakkoja halajat, mars kauppaan. Mäkin taidan ainakin yhden vielä hakea...

Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Maydelline Sun Flare
 • Color Club Apollo Star
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • kynsivinyyleillä tehdyt kuviot

Mitäs pidät valkaistusta neonista? Joko hankit omasi?

6 kommenttia:

 1. Onpa ihana tuo persikkalakka. Sellainen hempeä ja suloinen värisävy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä söpö ja täydellinen kesään :)

   Poista
 2. Hienon värinen lakka tuo Sun Flare :). Ja kynnet ovat upeat - osaat kadehdittavan taidokkaasti lakata jokaisen kynnen eri tavalla niin että kokonaisuus on tasapainoisen kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos Tintti kerrassaan ilahduttavasta kommentistasi! :)

   Poista