sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Mani Swap

Tässä kun taannoin valittelin, että meinaa ideat olla vähän hukassa kynsikoristelun suhteen, Drops of a dream -blogin Johanna heitti ilmoille idean mani swapista. Mani swapissa on siis tarkoitus kopioida toisen aikaisemmin tekemät kynnet. Ajatus oli kerrassaan hauska, joten ei kun tuumasta toimeen.

Selailin Johannan tekemiä kynsiä hänen blogissaan ja kun kohdalle osui dry brush -tekniikalla tehdyt lakkaukset, päätin heti kopioida ne. Mun on pitänyt taas tosi pitkän aikaa tehdä dry brush -kynnet, mutta aina se on jäänyt. Nyt siihen oli hyvä tilaisuus. Alla vasemmalla puolella mun tekeleet ja oikealla puolella Johannan alkuperäiset lakkaukset.


Kynsissä ensin Gina Tricotin Whitea kaksi kerrosta. Tämän jälkeen sudin sinne tänne China Glazen pinkkiä Escaping Realitya. Pinkin jälkeen sotkin Gina Tricotin Black -lakalla ja lopuksi vielä vähän GT:n Whitella. Tämä dry brush -tekniikka on kyllä hauska, kerrankin saa sutia menemään miten sattuu, eikä tarvitse kieli keskellä suuta koittaa saada siistiä jälkeä. Ideahan tässä on siis se, että sudin tulee olla kuiva, jolloin väriä ei tule kuin vähän kynnelle ja jäljestä tulee tuollaista epätasaista.


Kamerani haalisti värejä aika reippaasti, enkä saanut niistä edes kuvia muokkaamalla sellaisia, kuin ne luonnossa olivat. Näissäkin kuvissa on jo värit ihan persiillään, niinkuin käsien ihonsävystä voitte huomata. Noh, lakkauksen idea kuitenkin selvinnee ;)
Tuo China Glazen Escaping Reality on kyllä livenä aika mainio lakka, lähes neonpinkki ja levittyy oikein hyvin.


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Gina Tricot White
 • Gina Tricot Black
 • China Glaze Escaping Reality
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Sellaista tällä kertaa! Mani Swap oli hauskaa vaihtelua ja voisin tällaisen toteuttaa toisenkin kerran joskus! Käykäähän tsekkaamassa myös Johannan tekemät kynnet :)

6 kommenttia:

 1. Tää on kyllä tosi hauska tekniikka! Hienosti onnistui sun kopiot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pitäisi muistaa usemminkin käyttää tätä tekniikkaa. Ja kiitos! :)

   Poista
 2. Määki tykkään tästä tekniikasta. Aina tulee hyvät kynnet.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kynsiä molemmat! ^_^

  VastaaPoista