maanantai 8. syyskuuta 2014

Color Club Poptastic Summer 2014 -hankinnat in action

Vielä oooon kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä...

Korvamato, olkaa hyvä.

No oli mulla muutakin asiaa kuin istuttaa tuo karmea renkutus päähänne, nimittäin neonia jälleen, ylläripylläri! Mainitsin hankkineeni muutaman lakan Color Club Poptastic Summer 2014 -kokoelmasta ja takaisin tulleen kesän innoittamana päätin ympätä ne kaikki samaan lakkaukseen.


Hankin siis jo aiemminkin täällä nähdyn keltaisen Not So Mellow Yellow'n, pinkin Kapow!:n ja violetin Right On:nin (siis miten tuo pitäisi kirjoittaa?!). Kaikki sisältää shimmeriä, levittyvät hyvin ja ovat ihan todella kirkkaita. Etenkin tuo keltainen on sellainen super neon, niin kuin yliviivaustusseissa, tiedättehän. Oikein kelpo lakkoja, ei voi muuta sanoa!


Koska halusin käyttää kaikkia värejä ja uudet Miami Handjobsin vinyylit olivat kotiutuneet, oli aika selvää että sille tielle lähdetään. Vinyyleillä tehdyt raidat ja muut kuviot + neon on jo aikaisemminkin hyväksi havaittu resepti.
Uusia kynsivinyyleitä edustaa nuo "tetris" -yksiköt, niillä sai vähän tuollaista aztec -tyyppistä kuviota aikaiseksi. Tykkään! Harmi vaan että noita oli aika vähän, tietänee TAAS uutta tilausta.

Oikea käsi

Lakkaushan on todella kesäinen, mutta niin kuin mainittu, mä en niin välitä tuollaisista pikkuseikoista. Lakkauksesta tuli ihan kiva, vaikkakin on jo melkein liian räikeä makuuni, mutta uudet kynsivinyylit rokkaa ja näitä täytyy päästä pian käyttämään uudelleen!

Vasen käsi

Kynsillä:
 • Trind Nail Repair 
 • Gina Tricot White
 • Color Club Not So Mellow Yellow
 • Color Club Kapow!
 • Color Club Right On
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat


Miltä lakat näyttää? Entä saitteko korvamadon? :D

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, tästä lakkauksesta ei ainakaan väriä puuttunut... Kiva kun tykkäät! :)

   Poista
 2. Siis wau! Näissä on menoa ja meininkiä...

  VastaaPoista
 3. Kiitos korvamadosta, joka iski välittömästi :D. Lakat ovat ihanan pirtsakan värisiä ja vähänkö hienot inkkarikynnet! Siistiä jälkeä olet saanut kynsivinyyleillä - itse onnistun aina suhrimaan vinyylejä poistaessani väärää lakkaa vääriin kohtiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, laitoin siis "hyvän" kiertämään ;D Kiitos kovasti Tintti! Kynsivinyylit on mun lemppareita :)

   Poista
 4. Vältyin madolta toistaiseksi :D hienot lakkaukset! :) onko sulla muuten Instagram käyttäjää? Oon laittamassa maniswappailuja sinne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä ihan hyvä että säästyit tuolta suomi-iskelmän "helmeltä" :D Mulla ei valitettavasti (toistaiseksi) ole Instagram-käyttäjää, ehkäpä tulevaisuudessa kun vaan viitsisin sellaisen tehdä ja opetella sitä vielä käyttämään. Mä oon niiiin old school - käytän toistaiseksi vain naamakirjaa, ja sielläkään ei ole blogilla omia sivuja.

   Ja kiitos Johanna! ^_^

   Poista
 5. Nyt soi päässä koko yön toi biisi :D Mut hienot kynnet! Tilasin ite just viikoloppun ton Color Clubin poptastic summer 2014 koko kokoelman ;)

  VastaaPoista
 6. Hei vähäks mä oon reilu kun jaan ton biisin teille kaikille! :D Tämä kokoelma on kyllä hyvä ostos, munkin tekisi mieli ainakin yksi vielä tilata.
  Ja kiitos paljon! :)

  VastaaPoista