torstai 4. syyskuuta 2014

Better Not Waste osa kaksi

Esittelin taannoin Dollish Polish Finnish Blogger Collectionista hankkimani Better Not Waste -lakan. Kokeilin sitä nyt toistamiseen, sillä mulla on alusta asti ollut ajatus yhdistää se OPI:n Don't Bossa Nova Me Aroundiin.


Tästälakkauksesta ei kyllä ole suuremmin kerrottavaa, kyseessä kun on hyyyyvin yksinkertainen glitter"liuku". Lakkasin siis kaikki kynnet ensin Don't Bossa Nova Me Aroundilla ja sitten laitoin pumpulipuikon avulla Better Not Wastea kynsien tyviin. Päälle pari kerrosta pikauivattavaa päällyslakkaa ja siinäpä se.


Pakko kehaista molempia lakkoja. Don't Bossa Nova Me Around levittyi taas kuin unelma. Mun mielestä tämä on harvinaisen hyvä lakka nudeksi. Levitin sitä kaksi paksuhkoa ja vaivatonta kerrosta, ei raidoittumista, ei kaljuuntumista.
Better Not Wasten glitteriä tulee pullosta sudin mukana hyvin, eikä hippusia tarvitse sen kummemmin kalastella. Tosin, mulla tulee aina noista isoimmista pyöreistä glittereistä eniten vihreitä yksilöitä... Vaikka kuinka käännän ja väännä pulloa, aina vihreitä tulee eniten. Olisiko niitä sitten enemmän kuin valkoisia ja vaaleanpunaisia, vaikka voihan se olla vain sattumaa, mene ja tiedä :)


Kynsillä:
  • Isadora Peel Off Base
  • OPI Don't Bossa Nova Me Around
  • Dollish Polish Better Not Waste
  • Glisten & Glow HK Girl Top Coat 
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Ihanaa, huomenna on perjantai, kyllä tulee univelkaiselle taas tarpeeseen! Toivotankin jo tässä vaiheessa ihanaa viikonloppua kaikille! <3

8 kommenttia: