sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Pinkkiä kelmuilua

Mulla on jäänyt blogi tällä viikolla vähän vähemmälle huomiolle, sillä sain keskiviikkona anestesian jälkimainingeissa hirvittävän päänsäryn muutamaksi päiväksi. Kun olin töissä tuijottanut tietokoneen ruutua koko päivän, en enää kotiin päästyä jaksanut alkaa kirjoittamaan blogia, pään sisälle kun tuntui eksyneen katupora. Mutta nyt on särky jo lähtenyt ja kaikki hyvin! :)

Nämä kynnet tein sellaisessa "ei mitään ideaa, mutta jotain on keksittävä" -mielentilassa, joten päädyin helppoon ja nopeaan vaihtoehtoon - kelmutekniikkaan ja hiekkalakkaan.


Lakkasin pikkurillin ja etusormen China Glazen Sea Goddess -kokoelmassa ilmestyneellä Wish On A Starfishillä. Sea Goddess ilmestyi viime keväänä ja sisältää pelkästään tekstuurilakkoja. Tämä vaaleanpunainen yksilö oli itseasiassa ainoa hankintani kokoelmasta, muut ei muhun oikein iskenyt. Wish On A Starfish on kuitenkin tosi kaunis - mukana on reilusti kultaa ja sopii tuohon pinkkiin mainiosti. Lakka on hieman ohutta, peittää vasta kolmannella kerroksella, mutta toisaalta kuivuu tosi nopeasti. Pidän tästä lakasta kovasti!


Peukalon, keskisormen ja nimettömän lakkasin ensin OPIn pinkillä Kiss Me I'm Brazilianilla. Brassin kuivuttua lakkasin siihen päälle yhden kerroksen vaalean persikan värisellä Isadoran Peachy Coladalla. Kun Peachy Colada oli vielä märkää, otin palan tuorekelmua, rypistin siitä pienen pallon ja töpöttelin sillä kynttä, jolloin kynnen pintaan muodostuu tuollainen kaksivärinen "kuvio". Sotku ehkä kuvaa tuota jälkeä parhaiten, muttei juuri imartele lakkausta, sillä pinnasta tulee kuitenkin aika kiva :)
Kelmua voi myös käyttää niin, ettei lakkaa toisella värillä koko kynttä, vaan dippaa kelmua hieman toiseen lakkaan ja painelee sitä vain vähän kynnen pintaan. Näin kynteen tulee vain satunnaisia läikkiä sinne tänne, eikä noin "marmoroitu" pinta.

Lisäsin vielä lopuksi keskisormeen ja nimettömään pyöreät niitit, jotka sattuivat olemaan Peachy Coladan kanssa aikalailla tismalleen saman väriset.


Kynsillä:
  • Trind Nail Repair
  • China Glaze Wish On A Starfish
  • OPI Kiss Me I'm Brazilian
  • Isadora Peachy Colada
  • Glisten & Glow HK Girl Top Coat
  • niittejä
  Oletko sinä kokeillut kelmutekniikkaa?

6 kommenttia: