tiistai 16. syyskuuta 2014

Leimafail

Tilasin hiljattain MoYou:lta muutaman leimauslaatan ja leimasimen. Kaipasin kynsiharrastukseeni jotain uutta ja rohkaistuin tilaamaan pelkäämiäni leimaustarvikkeita. Mulla on ennestään Konadin stampperi ja pari laattaa, mutta en ole käyttänyt niitä ikuisuuksiin. Tilasin ne Cesarsilta silloin kun ne tulivat heidän valikoimiinsa, eli kaaauan sitten. Kokeilin niitä muutaman kerran, ei onnistunut, joten hautasin ne jonnekin kaapin perälle. Sen koomin en leimaustarvikkeisiin ole koskenut.

Nyt kuitenkin päätin ottaa härkää sarvista ja opetella tuon taidon, tai ainakin kokeilla olisko musta ja mun hermoista siihen.

Ensimmäisen yritys onnistui aika hyvin - tulosta en tietenkään kuvannut tänne blogiin asti. Mutta sitten tämä toinen kerta. FAIL.


Leimat ei onnistunut läheskään niin hyvin kuin ensimmäisellä kerralla, mutta sanoisin että ihan ok kuitenkin. Onnistuin pilaamaan kuviot vasta leimaamisen jälkeen. Aluksi ajattelin laittaa vain päällyslakan leimojen päälle, mutta sitten sain kuningasidean päällystää lakkauksen kerroksella KBShimmerin Prism Breakia. Niinhän siinä sitten kävi, että Prism Break sotki leimat täysin. Huoh.


Julkaisen nämä kuvat kuitenkin täällä, koska ensinnäkin, epäonnistuminen kuuluu tähän harrastukseen ja toiseksi, jos sieltä tietokoneruutujen toiselta puolelta löytyy leimaustaitioisia tyyppejä, otan kaikki vinkin ilolla vastaan! :)

Tässä lakkauksessa on siis pohjalla Gina Tricot Whitella ja Kiko 389:llä tehty liukuvärjäys. Leimoissa on käytetty Konadin valkoista leimauslakkaa ja kuva on MoYoun Bridal Collection 07 -laatasta. Ja päällä kerros sitä perhanan KBShimmerin Prism Breakia.

Toivottavasti jatkossa homma sujuu paremmin ;)Kynsillä:

 • Trind Nail Repair
 • Gina Tricot White
 • Kiko 389
 • Konad valkoinen leimauslakka
 • KBShimmer Prism Break
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

P.S. Katsokaa nyt tuota keskisormen lakkausta :D Tästä ei pääse kuin ylöspäin!

12 kommenttia:

 1. Sait sentään leimat kynsille asti toisin kuin eräs kateellinen! :D eiks sulla päällyslakka levitä koristeluja :o?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, mut tänään en kyllä saanut leimoja edes kynsille asti. Kuvio ei noussut sitten millään leimasimeen, joten annoin olla :D Tuo Glisten & Glow -pikakuivattava päällyslakka ei muuten levitä leimoja tai muita koristeluita, kunhan malttaa olla liikaa sutimatta :)

   Poista
  2. Mutta olikos siinä sitten joku muu vika? :/

   Poista
  3. Ai tuossa Glisten & Glow:ssa? Ei siinä ole oikeastaan mitään vikaa, vallan mainio päällyslakka :) Toinen käyttämäni on Seche Vite, mutta se levittää koristelut helpommin ja paksuuntuu todella nopeasti pullon avaamisesta... Muuten loistokamaa sekin.

   En ole ihan varma ymmärsinkö sun kysymyksen oikein, korjaa jos vastasin väärään asiaan :D Ja tässä lakkauksessa leimat levitti siis KB Shimmerin Prism Break holotopperi (mikä ei tosin näytä näkyvän kuvassa)...

   Poista
  4. Muistelin että joku päällyslakka "kutistaa" lakkauksia niin että ne vetäytyy jos ymmärrät mitä tarkoitan :D

   Poista
  5. Jotkut päällyslakat kutistaa lakkauksia joo! Mut tämä ei onneks tee niin :)

   Poista
 2. Sähän oot synnynnäinen leimaaja kun kuviot sotkeentuivat vasta holopäällyslakkaa levittäessä. Varsinkin kun leimailit valkoisella, joka on ainakin mun mielestä yksi hankaliimmista leimailuväreistä.

  Harmi että Prism Break meni sotkemaan hienot lakkaukset, mutta kynsien lakkaajan elämä nyt vaan on sellaista että joskus homma menee loppusuoralla päin prinkkalaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olet ihanan kannustava <3 Just nyt ei kyllä tunnu synnynnäiseltä leimaajalta, yritin tänään taas leimata ja vähintään puoli tuntia meni että sain kaksi kynttä leimattua. Se kuva ei vaan noussut siihen leimasimeen vaikka koitin mitä kikkoja ja läträsin asetonin kanssi. Aaargh! :D

   Mutta oikeassa olet, tällaista tämä lakkaajan elämä on! Ylä- ja alamäkeä :D

   Poista
 3. Nätit on silti. Mää en vielä uskaltanu kokeilla leimaamista... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) En ole varma viitsinkö edes suositella leimaamista, mitä omiin kokemuksiini tulee :D No ei vaan, monellehan leimaaminen tuntuu olevan hyvinkin helppoa ja mieluista, joten kokeilemaan vaan!

   Poista
 4. Oliskohan voinut olla niin, että leimat ei oo ehtiny kuivua ennen kuin laitoit Prism Break:n päälle? Jos mie leimaan Konadin leimauslakoilla niin käytän silloin leimojen päälle Konadin omaa päällyslakkaa joka ei niin helposti levitä leimoja :) Ja sen päälle vasta pikakuivattajan :)
  Mutta kauniit värit näissä kynsissä ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla, ettei leimat ollut vielä kuivuneet. Odotin kyllä jonkin aikaa, voihan olla ettei tuo Prism Break vain sovi leimojen kanssa ja "sulattaa" ne, vaikka olisivatkin jo kuivat. Mäkin voisin hankkia tuon Konadin oman päällyslakan, kiitos vinkistä! :)

   Poista