sunnuntai 21. syyskuuta 2014

#ablecaw14 Week 1: Nude

Tässäpä toiset haastekynnet. Tämän viikon toinen aihe on siis nude, jonka halusin toteuttaa yksikertaisilla kynsillä. Mullahan on nudelakkojen tilanne suorastaan naurettavan huono. Nudelakka on klassikko ja kyllähän niitä pitäisi kynsiharrastajalta löytyä useampaakin sävyä. Vaan eipä löydy multa. On mulla jokunen ranskispohjaan sopiva läpikuultava nude, mutta peittäviä mulla on muistaakseni kaksi. Ennen tätä viikkoa niitä oli yksi, OPIn Don't Bossa Nova Me Around. Eilen kaupasta kuitenkin tarttui mukaani Lumenen uutuuslakka, 34 Pilvipouta. Lakka on aivan törkeän kauniin värinen ja kuivuu mattapintaiseksi. Yllätyksekseni mattapintaisuus näytti tässä lakassa ihan kivalta. Näissä lakkauksissa mulla on kuitenkin päällyslakkaa, joten tässä tuo mattaefekti ei tule esille.


Lakan huono puoli on kuitenkin se, että jouduin laittamaan tätä NELJÄ kerrosta saadakseni kuvissa näkyvän lopputuloksen. Huoh. Kun olin laittanut ensimmäisen kerroksen, ajattelin selviäväni kahdella tai kolmella kerroksella, mutta ei. Neljä on jopa mulle vähän liikaa, mutta en mä tästä silti raaski luopua. Sävy on niin kaunis, että tulen tätä varmasti käyttämään jatkossakin. Ja joudun varmaan vielä ostamaan toisenkin nudesävyn samaisesta kokoelmasta... Onneksi lakka kuivuu nopeasti ja sutikin oli ihan miellyttävä.


Lakkasin siis kaikki kynnet Pilvipoudalla ja lopuksi laitoin keskisormiin ja nimettömiin OPIn glitterlakkaa, In True Stefani Fashionia. Glitterin lakkasin kynnen toiseen reunaan kaarevaan muotoon. Tämän enempää en sitten kynsiä koristellutkaan, mä tykkäsin näistä ihan vaan näin! :)


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Lumene 34 Pilvipouta
 • OPI In True Stefani Fashion
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

Onko kellään muulla näitä uusia Lumene-lakkoja? Mitä tykkäätte?

12 kommenttia:

 1. Yksinkertaista ja kaunista, tykkään! :) Oon noita Lumenen uutuuksia katellut vähän sillä silmällä, mutta taitavat kyllä jäädä kauppaan, jos noin monta kerrosta tarvitsevat. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annie ^_^ Joo, tosi harmi että olikin näin hankala tapaus. Uskon kyllä että kolme kerrosta riittää jos lakkaa kieli keskellä suuta :D Mutta harmi juttu, sävyt kun ovat todella kauniit!

   Poista
 2. Että on kauniit!
  Mulla on yks gel effect- lakka ja tykkään paljo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma! :) Mä muuten luulen, että tämä hankalampi koostumus koskee vain näitä mattaisia Gel Effect -lakkoja... Niitä aiemmin ilmestyneitä värikkäitä lakkojahan on paljon hehkutettu.

   Poista
 3. Tosi kauniit kynnet!
  En ole noita Gel Effect -lakkoja hankkinut, mutta se CC -lakka tuli hommattua kun luin siitä ylistyssanoja blogeissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ^_^ Mullakaan ei ole muita Gel Effect -lakkoja, ja luulen että ne kiiltäväpintaiset on hyvälaatuisia. Pitäisikin ostaa testiin... Mulla on myös se CC -lakka ja siitä tykkään!

   Poista
 4. Mulla tuli tuosta lakan nimestä vain se Jukka Rasilan putoushahmo mieleen.. :-D Mikä lie jääkiekkoprinsessa olikaan. Ps. Nätit kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :D Mä en ole seurannut Putousta, joten en tiedä mikä hahmo on kyseessä, mutta ehkä hyvä niin! En halua että tästä lakasta tulee mulle jatkossa mieleen Jukka Rasila :D Ja kiitos Milba! ^_^

   Poista
 5. Ihana tuo glitterlisäys, sopii tuohon lakkaukseen mainiosti! :)

  VastaaPoista