maanantai 1. syyskuuta 2014

Kukkaranskis

Tänään vuorossa söpöilykynnet eli mintuvärinen ranskis kukkadecaleilla ja hopealla glitterillä. Mulla oli parikin ideaa (oho!) mitä kynsilleni tekisin ja tällä kertaa söpöstely voitti. Tein ennen paljonkin ranskalaisia manikyyrejä, ehkäpä eniten juuri niitä, mutta nyt muutaman kuukauden ajan muut lakkaukset on mennyt edelle, lieneekö syynä sitten kyllästyminen.


Tämä on siis sinänsä hyvinkin tyypillinen lakkaus mulle, vaikkakaan se ei ole blogissani juuri näkynyt. Rankalainen manikyyri on mulle vähän sellainen turvalakkaus. Nopea tehdä ja aina siistin ja kivan näköinen. Kynnen kärjen voi lakata millä värillä tahansa, eikä se välttämättä sen kummempia tarvitsekaan. Helppoa ja nopeaa!


Valitsin jälleen ranskikseen pohjalakaksi Lumenen CC -lakan. Laitoin sitä kaksi kerrosta ja sillä sai ihan kivasti pienet värjäytymät peittoon. Kolmas kerros olisi tuonut vielä paremman näköisen pohjan, mutta mulla oli kiire veljelle kyläilemään, joten en malttanut enää lisätä uutta kerrosta :)

Kärjet lakkasin ihanalla Ciatén Peppermintyllä. Siinä on kyllä kaunis minttu. Sehän on dupe, tai ainakin lähes sellainen mun toiselle lempparille, Rimmelin Peppermintille. Nimetkään eivät tosiaan juuri toisistaan poikkea!


Koristeiksi valitsin pinkkejä siirtokuvia. Pinkki ja minttu sopii niin hyvin yhteen etten voinut vastustaa ;) Siirtokuvat ovat XL-arkista, minkä olen muistaakseni tilannut joskus Mimaxilta. Vähän huonosti tarttuivat kynnen pintaan, mutta kuivuttuaan pysyivät napakasti paikallaan. Lopuksi lisäsin vielä Lavalin hopeaa pientä glitteriä siirtokuvien ympärille, nimettömiin hieman reilummin kuin muihin kynsiin. Ja siinäpä se!


Kynsillä:
 • Ciaté Underwear Base Coat
 • Lumene CC Nail Concealer
 • Ciaté Pepperminty
 • Laval Silver Glitter
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat
 • siirtokuvia 

 Mukavaa alkanutta viikkoa! ^_^

18 kommenttia:

 1. No on kyllä söpöt! ü Minttuinen ranu miellyttää mun silmää aina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Heidi! Mintturanu toimii kyllä aina ^_^

   Poista
 2. Oi sentään kuinka suloiset kynnet :)!

  VastaaPoista
 3. Niin kauniit, ettei oo sanojakaan...

  VastaaPoista
 4. On kyllä kivat kynnet, tykkään ♡
  Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinne :)

  VastaaPoista
 5. Nää on kyllä oikeet söpsöttimet :3

  VastaaPoista
 6. Oon missannut nää aiemmin, mutta tosi kivannäköiset ranskikset! Ja hyvät värit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon E-S! Pinkki ja minttu on kyllä kiva yhdistelmä :)

   Poista