perjantai 24. lokakuuta 2014

#ablecaw14 Week 6: Love This Technique

Toinen tämän viikon The Finnish(able) Nail Art Challenge -aihe on Love This Technique, eli tekniikka jota rakastan. Mulla olisi ollut tähän haasteeseen vaikka mitä ideoita, sillä tykkään toooosi monesta eri tyylistä. Valitsin tähän kuitenkin skittletten, sillä sellaisen satuin sopivasti tekemään ja mä tykkään skittlette-manikyyreistä paljon. Ideana on siis se, ettei kaikki kynnet ole samanlaisia, vaan esimerkiksi kolme erilaista kynttä per käsi. Skittlessä on sitten kaikki kynnet erilaisia, ja sellaisia en olekaan vielä montaa kertaa tehnyt.


Tässä lakkauksessa mulla onkin yksi uusi lakka, piCture pOlishin Lagoon. Ja ai että kun se on nätti. Lakassa on vihreänturkoosissa pohjassa turkooseja pyöreitä glittereitä, sekä pienempää holohippusta. Tosi upea ja moniuloitteinen lakka. Mä vähän toivoin tämän olevan sinisempi ja vähemmän vihreä, mutta menee näinkin aivan loistavasti. Lakan tilasin Harlow & Co:lta Kanadasta, niinkuin indielakat yleensä aina. Ja tokihan otin tälle pari kaveriakin mukaan, mutta niistä toiste, kunhan saan ne kynsille.


Koska en jaksanut katsella viimekertaista lakkausta kynsilläni kuin päivän, jätin nimettömään tuon OPIn It's Frosty Outsiden ja vaihdoin muihin kynsiin lakat. Peukalon, etu- ja pikkusormen lakkasin siis tuolla Lagoonilla. Tässä vaiheessa enää keskisormi oli vailla lakkaa ja siihen päädyin valitsemaan China Glazen For Audrey'n, sillä se sopi mielestäni hyvin Lagoonin kanssa. Mä olen näkevinäni nimittäin For Audreyssa pienen pientä vihertävää vivahdetta, joten menee tuon turkoosin kanssa hyvin.


Koska mun on aina saatava jotain koristetta kynsille lakkojen lisäksi, kiinnitin keskisormeen vielä valkoisia ja turkooseja helmenpuolikkaita, vaaleansinisiä strasseja ja kirkkaita swarovski-strasseja.

Tämä lakkaus on mulla itseasiassa tälläkin hetkellä, mutta nyt mulla olis jo uus idea seuraaville kynsille. Täytyy vaan hoitaa ensin pois alta siivoaminen ja saunominen, joten varmaan sunnuntaina pääsen sitten lakkailemaan.

Mä tykkään tästä lakkauksesta kyllä tosi paljon, ominta mua niin värien kuin koristelutyylinkin puolesta :)


Kynsillä:
  • Trind Nail Repair
  • Ciaté Underwear Base Coat
  • piCture pOlish Lagoon
  • OPI It's Frosty Outside
  • China Glaze For Audrey
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
  • Strasseja ja helmenpuolikkaita

Onko sulla piCture pOlishin lakkoja? Entä toimiiko skittlette?

16 kommenttia:

  1. ♡_♡ Nämäkin on ihan älyttömän kauniit!

    VastaaPoista
  2. Mulla ei oo yhtään pp:n lakkaa, koska ovat mittapuullani aika arvokkaita. Nämä sun kynnet voisin mielelläni siirtää omilleni, sen verran upeat ♡ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä nämä lakat on aika tyyriitä, mäkin raaskin ostaa näitä melko harvoin. Mutta sitä kivemmalta niiden tilaaminen tuntuu sitten, kun ei usein viitsi ostaa :) Ja kiva kuulla että tykkään lakkauksista, kiitos tosi paljon Heidi! <3

      Poista
  3. Kaunis lakkaus :). Mä en tajua miten mulla voi olla vain yksi Picture Polishin lakka...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Malle! :) Mä tilasin tämän Lagoonin lisäksi toisenkin pp:n lakan, mutta nämä on mun ensimmäiset... Mutta tuskin viimeiset ;)

      Poista
  4. Ihana lakkaus! Tuo Lagoon on niin kaunis...

    VastaaPoista
  5. Upeat kynnet! Lagoon on myös tosi nätti. :)
    Miksi mä olen yhtäkkiä alkanut tykätä sinisävyisistä lakoista?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Silloin kun parisen vuotta sitten aloitin kunnolla kynsiharrastuksen, en lämmennyt sinisille lakoille juurikaan. Ja nyt ne on ihan lemppareita! Niin se mielin vaan muuttu :) Ihan tummansiniset lakat ei mene vieläkään, mutta never say never ;D

      Poista
  6. Skitletteä en ole itse juuri tehnyt, mutta kivalta näyttää muilla! Picture Polishia en ole ikinä kokeillut, pitäisi ehkä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen molempia, sekä skittletteä että piCture pOlishia :)

      Poista
  7. Todella kauniit! Turkoosi on ihan mun lemppari, ja kynnet miellyttää kun skittlette on näin onnistuneesti rakenneltu että harmonia erilaisten kynsien kesken säilyy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos E-S! Ihana tämä sun kommentti, kyllä mieltä lämmittää ^_^

      Poista