sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Ciaté Joulukalenteri: Luukut 7-14 ja pakkaskynnet

Esittelen taas kerralla isomman määrän Ciatén joulukalenterista paljastuneita ihanuuksia. Luukkuja on ehtinyt avautumaan kahdeksan kappaletta edellisen kalenteripostauksen jälkeen, joten monta ihanaa juttua on näytettävänä.


Luukusta seitsemän paljastui lakka nimeltä Velvet Tuxedo. Se on väriltään hyvin tumma harmaa hopeisella shimmerillä. Tämän koostumuksesta en oikein osaa sanoa vielä mitään, kokeilin tätä jo kynsikiekolle, mutta mun täytyy kuitenkin lakata tällä kynteni ennen kuin osaan varmaksi sanoa onko tämä shimmer, frosted tai ehkä satiini... Jää siis nähtäväksi. Kahdeksantena päivänä kalenterista tuli kirkas keltainen Big Yellow Taxi. Pullo oli vähän sotkeutunut lakkaan ilmeisesti tehtaalla, koska pullo on ehjä eikä se ole vuotanut. Mä käytän tosi vähän keltaista kynsilakkaa ja mulla on yksi Kikon keltainen vielä kokeilematta, joten tämä menee varmaankin kiertoon.


Yhdeksäs luukku paljasti lakan sijaan taas mikroglitterin, tämä on nimeltään Prima Ballerina. Tämä on aivan super kaunis violetti hologlitter, voi kun tämä olisi ollut lakka. Mutta tulee käytettyä irtoglitterinäkin varmasti :) Kymmenes päivä toi mukanaan yhden mun tämän kalenterin lemppareista; Mineral Clarityn. Tämä on tummansininen tekstuurilakka kultasella hileellä. Tosi upea!


 Yhdestoista päivä luukusta paljastui lakka jota vähän toivoinkin. Tämä on nimeltään Strawberry Milkshake ja aivan mansikkapirtelön värinen onkin. Eli kyseessä on vaaleanpunainen creme ja koska multa puuttui tällainen lakka, oli tämä hyvin mieluinen, vaikka harvemmin tätä tuleekin varmaan käytettyä. Kahdestoista päivä kalenterista tuli upea hopeinen holoirtoglitter, Let It Snow. Tämäkin olisi saanut olla mun puolesta lakka, mutta upea se on pelkkänä glitterinäkin!


 Kolmannentoista luukun lakka oli erittäin tervetullut myös. Tämän kanssa kävi hassu sattuma, sillä olin juuri edellisiltana miettinyt, että olispa mulla oikein tumma viininpunainen shimmerlakka ja kappas, aamulla sellainen tupsahtikin kalenterista! :D Lakan nimi on Silhouette. Tänään, eli neljännestätoista luukusta tuli ihan perus musta creme, Unresticted Glam. Mustaa nyt tulee aina silloin tällöinen käytettyä, tosin mulla vastaavaa jo on. Mutta joskushan sekin loppuu joten sinänsä käyttöä tälle tulee.


Sitten kynsiin. Kävin torstaina hakemassa Kicksistä tarjous Seche Viteä, eli tuttavallisemmin sössöä, ja siinä liikettä kierrellessäni huomasin Dependiltä ilmestyneet glitterlakkoja. Yksi niistä oli just eikä melkein sellainen mitä olen etsinytkin, eli hopea hologlitter. Tässä glitter on tosi pientä ja sitä on PALJON. Tämä on juuri sellainen kun pitääkin.


Halusin tehdä tällä talvisen lakkauksen, koska tuollaisesta pienestä hologlitteristä tulee mulle mieleen kireä pakkanen ja kimaltava lumi. Lakkasin ensin pohjalle pari kerrosta OPIn Bubble Bathia ja sitten tein tuolla Dependillä liu'un kynsien kärkiin.


Tämän tyyppisellä glitterillä saa mielestäni tehtyä kaikista kauneimmat glitterliu'ut, mutta mulla on harmikseni tällaisia tosi vähän. Joten otan mielelläni vinkkejä vastaan tällaisista glitterlakoista, joissa on pientä hilettä paljon!


Leimasin vielä Charming Nails -blogin arvonnasta voittamastani leimauslaatasta lumihiutaleet jokaiseen kynteen. Laatta on MoYoun Pro Collection 15. En tiedä onko tuota kuviota mistä nuo hiutaleet otin, tarkoitus olla kukkia vai lumihiutaleita, menee mielestäni molempina :) Näistä tuli oikein mieluisat lakkaukset, kiva tehdä välillä tällaisia hemppiskynsiäkin.
Mun sormet ja kynsinauhat näyttää muuten näissä kuvissa siltä, että niiden päältä olis ajettu vähintäänkin panssarivaunulla, vaikka luonnossa ne on ihan tasaväriset ja melko hyvässä kunnossa. Pöh! :/



Kynsillä:

  • Trind Nail Repair
  • OPI Bubble Bath
  • Depend 4033 All That Glitter
  • Konad valkoinen leimalakka
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
  • swarovski-strassit
  • MoYou Pro Collection 15 -leimalaatta

Mikä oli sinun lemppari tämän kertaisesta joulukalenterisaaliista? Iskeekö pakkaskynnet? :)


22 kommenttia:

  1. Tuo mineral clarity on upea, varsinkin jos se on vielä hiekka! :)
    Ja pakkaskynnet iskee todellakin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi kaunis lakka, toivottavasti ihastuttaa mua yhtä paljon kynsillä. Täytyy pian keksiä joku lakkaus mihin sitä käyttää :) Ja kiitos Milba <3

      Poista
  2. Tosi nätit kynnet ja voi mitä ihanuuksia luukuista paljastui :) etenkin tuo Mineral clarity!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kalenterista on tullut monta ihanaa lakkaa ja tuota Mineral Clarityä tahdon päästä pian testaamaan!

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Kaunis hologlitterliuku ja valkoiset leimaukset sopivat hienosti kokonaisuuteen! Joulukalenterin yllätykset vaikuttavat kaikki erinomaisilta, tuon kalenterin kanssa on varmasti mukava herätä aamuisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tintti! <3 Tämä kalenteri on ollut ihana ja todellakin eri fiilis herätä kuin yleensä, joka aamu uus lakka tai muu kynsijuttu! Ihan mahtavaa :D

      Poista
  5. Erittäin kauniit kynnet taas! :)
    Testasin just tän päivän mustaa kynsille, ja se on ennemminkin crelly/jelly kuin creme. Peittävyyteen tarvi kolmisen kerrosta, joskin neljäskin ei ollut pahitteeksi. Että silleeen..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni! :) Okei, tämä siis EI ole seuraaja mun mustalle lakalle :D Kiva kun infosit!

      Poista
  6. Todella kauniit pakkaskynnet, tykkään! ^.^

    VastaaPoista