maanantai 23. helmikuuta 2015

OPI That's Hula-rious!

Hankin OPIn Hawaii -kokoelmasta jo aiemmin esittelemäni nudelakan lisäksi minttuisen pastellivihreän, That's Hula-riousin. Aika selvä valinta mulle tästä kokoelmasta, vai mitä :)

Sain Born Pretty Storelta testiin ihanaa palloketjua ja päätin käyttää sitä tässä lakkauksessa.


Ensin kuitenkin lakasta sen verran, että tämä yksilö on harvinaislaatuisen hyvä minttuinen creme. Lakka levittyi kynnelle nätisti ja peitti kahdella kerroksella. Kuivumisaika oli sellainen perus paksuhkon cremen, eli ei nopea missään nimessä, mutta ei tuskaisen hidaskaan. Lakka on poikkeuksellisen vihreä mun kokoelmassani, mutta nätti se on ja ihanan keväinen sävy.


Laitoin keskisormiin ja nimettömiin tuota palloketjua. Nyt ensimmäisellä käyttökerralla menin siitä missä aita on matalin, eli laitoin ketjun vain pystysuunnassa kynsiin, mutta tällä saa varmasti tehtyä kaikkia kivoja kuvioitakin, ketjun ohuuden ansiosta.

Lisäsin vielä Gina Tricotin Snow'ta pikku- ja etusormien tyviin, sekä keskisormien ja nimettömien sisemälle puolikkaalle. Nämä kynnet eivät ehkä pääse lemppareiden joukkoon, mutta molemmat lakat on kyllä ihania ja tykkään tuosta ketjusta ihan possuna!


Edelleen koodilla SHL91 saa Born Pretty Storelle kymmenen prosentin alennuksen, koodi on vapaasti käytettävissänne.


Kynsillä:
  • Ciaté Underwear Base Coat
  • OPI That's Hula-rious!
  • Gina Tricot Snow
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
  • Born Pretty Store palloketju *

Siinäpä oli taas yhdet keväkynnet, mitäpä pidätte?

*) Tuotteet saatu testiin Born Pretty Storelta. En hyödy linkeistä tai niiden klikkaamisesta millään tavalla.

20 kommenttia:

  1. Ihanan värinen lakka! Ja nätti lakkaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvinen! Tämä on kyllä söpö lakka :)

      Poista
  2. Tosi kivat kynnet! Mullakin on ihan kohta menossa tuo samainen lakka kynsille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belegwen! Toivottavasti lakka pääsee myös blogisi puolelle, kiva nähdä millaiset kynnet teet tällä ^_^

      Poista
  3. Hulalakka on kyllä ihanaisen keväinen lakka, testasin sitä ihan parisen päivää sitten itsekin. Jotenkin arvasin nähdessäni kuvan tästä lakasta, että jos joku lakka tarttuu Hawaii kokoelmasta Maijun haaviin niin se on ehdottomasti tämä :).

    Ihana lakkaus, kuin raikas keväinen tuulahdus konsanaan, ja palloketju sopii mukaan tosi hienosti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tämä oikein huutaa kevättä :) Ja tottakai oli myös mun valinta. Kiva kun säkin oot hommanut tämän, jään odottelemaan mitä ihanaa olet tällä tehnyt! Kiitos paljon Tintti jälleen :)

      Poista
  4. Oih, kauniit lakkaukset! Ja tuo lakka onkin oma suosikkini kyseisestä kokoelmasta, ainakin swatchien perusteella :) Nimitin sut muuten mukaan The Liebster Awardsiin, olis tosi kiva jos päättäisit osallistua! Lisää voit lukea uusimmasta postauksestani täältä > http://nenasofias.blogspot.fi/2015/02/the-liebster-award.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Nena! Huomasin blogistasi juuri tuon Liebsterin, apua mitä kysymyksiä :D Yritän saada aikaiseksi osallistua!

      Poista
  5. Kaunis on lakkaus, jonka perusteella Hula-rious näyttää kyllä ehdottoman houkuttelevalta lakalta. Mulla on vain erikoinen suhde tämän sävyisiin lakkoihin; tykkään niistä hirveästi mutta tietyt sävyt näyttää jotenkin epäistuvan omilla kynsillä. Uskaltaiskohan tälle antaa mahdollisuuden vai ei...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon E-S! Mullekin tämä on periaatteessa vähän liian vihreä, mä pidän yleensä viileämmistä ja sinisemmistä minttulakoista. Mutta tämä toi kyllä niin kevätfiiliksen etten voi olla tykkämättä. Ja laatu oli erinomainen myös. Etenkin mua houkuttelee tehdä tällä ranskis, joten sen taidan toteuttaa kun tähän seuraavan kerran tartun :)

      Poista
  6. upeat kynnet <3 hulahula on ihana lakka, pakko hommata!

    VastaaPoista