lauantai 29. huhtikuuta 2017

Smashbox Cover Shot Eye: Ablaze

No nyt ollaan jännän äärellä. Tämä on nimittäin blogissani historiallinen hetki - kirjoitan meikeistä! Olenkin saattanut joskus mainita että olen kynsihörhöilyn lisäksi meikkifriikki. En suinkaan hc-sellainen, mutta olen meikannut teini-iästä saakka lähes päivittäin ja esimerkiksi kauniit luomiväripaletit saa sydämeni lujasti sykkimään.


Smashbox -kosmetiikkamerkki rantautui hiljattain Kickseihin, mikä ei juuri mua hetkauttanut, sillä en ole omistanut merkiltä mitään aikaisemmin. Taannoin kun kävin Kicksissä, huomasin Smashboxin hyllyn ja silmiini osui erityisesti superkivat Cover Shot Eye -luomiväripaletit. Yksi niistä näytti erityisen ihanalta ja just mun väriseltä - oranssin ja punaisen sävyjä sisältävä Ablaze. Se on kuin aavikko ja auringonlasku yhdessä muutettuna luomiväripaletin muotoon. Tuolloin mulla oli kuitenkin kiire bussiin enkä jäänyt testailemaan sävyjä tai koostumusta sen kummemmin. Paletti jäi mieleeni ja sitä googleteltuani huomasinkin sen olevan hyvin suosittu ja ainakin Suomessa kaikkialta loppuunmyyty. En viitsinyt ryhtyä metsästyshommiin, ajattelin että ehkä paletti osuu näppeihini joskus ulkomailla. Harmitti. Etsin netistä jopa korvaava settiä, mutta ei mikään ollut niin kiva.


Eilen perjantaina poikkesin taas Kicksissä, ihan muuten vaan, en oikeastaan edes ollut hakemassa mitään. Tietenkin Smashboxin hylly iskeytyi taas verkkokalvoilleni ja menin ihailemaan Ablazea. Kysyin sitten myyjältä josko heillä olisi näitä varastossa ja mitä ihmettä, kyllä! Olin kuulemma täydelliseen aikaan liikkeellä, olivat juuri saaneet yhtä lukuunottamatta kaikkia Cover Shot Eye -paletteja lisää. Siellä Ablazeakin oli laatikossa useampi. Kuulemma ollut jatkuvasti loppuunmyyty, joten todella hyvä tuuri mulla! Ja ai että, on se nätti.

Ja pitihän palettia tietysti heti kokeilla...


Vähän mua kyllä ahdistaa laittaa tällaisia suttuisia meikkikuvia tänne, mutta kokeillaan nyt... Apua! :D

Mä käytin tässä meikissä itseasiassa kaikkia paletin värejä, toisia tosin vain hipaisun verran mutta kuitenkin. Perus arkimeikissä käytän yhdestä kolmeen eri luomiväriä, mutta nyt oli pakko päästä kokeilemaan kaikkia edes ihan pikkuisen. Harmi että valokuva syö värit, meikistä tuli aika voimakkaan oranssi ja punainen. Ei kuitenkaan överi, kehtaisi vielä arkenakin poistua kotoa.


Luomi on pohjustettu Urban Decayn silmämeikinpohjustalla. Sillä orkkisversiolla. Rajauksena Essencen ruskea eyeliner ja ripsissä samaa merkkiä. Alaluomen jätin meikkaamatta kokonaan. Kulmissa mulla on vain jauhemaista kulmaväriä, ei geeliä eikä kynää.

Ablazen kaikki napit ovat pigmenttisiä, levittyivät hyvin eivätkä liiemmin varisseet. Täyden pointsit multa.

Mutta sellaista tällä kertaa. Antakaa armoa! :D

8 kommenttia:

  1. Onpas kiva :) Mie ostin Kuopion Kicksistä Golden Hour -paletin, Ablaze oli silloin loppu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua houkuttelee se Golden Hour myös. Ajattelin käydä sitä vielä jossain vaiheessa hypistelemässä :) Kiitos!

      Poista
  2. Mullakin sattui hyvä tuuri, sain aiemmin varaamani Ablazen koska sitä oli tullut pari kappaletta Kuopioon :) huomenna ajattelin tehdä sillä ensimmäisen meikin. Vai suttuinen meikkikuva, ihan höpöjä taas puhut :) sulla on ihanat kulmakarvat ja meikki on tosi jees!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taidan kärsiä tämän blogin suhteen kroonista alemmuuskompleksia haha :D Mutta kun sitä lukee viimeisen päälle toteutettuja blogeja ja katsoo instan photoshopattuja meikkikuvia, niin kyllä siinä väkisinkin tulee sellainen olo että kaikki mitä itse tuottaa on vähän suttuista. Ehkä mun ei pitäis kuitenkaan täällä tuoda sitä esiin :)

      Kiva kuulla että pidät meikistä. Mulla on luonnostaan melkeinpä mustat ja aika tuuheat kulmat. Sinänsä siis olen hyvin tyytyväinen niihin, mutta olen löytänyt jo pari harmaata kulmien joukosta, joten vähän pelottaa mitä tuleman pitää :D En malta odottaa sun Ablaze-meikkiä <3

      Poista
  3. Ablaze on ihana! Mä tykkään muistakin Cover Shot-paleteista, joita mulla on yhteensä kolme kappaletta ahkerassa käytössä. Ja peukku muillekin kuin kynsipostauksille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua houkuttaa vielä ainakin se Golden Hour. Täytyy joku kerta tutkailla sitäkin vielä tarkemmin :)
      Kiva kuulla että muukin kuin kynsihöpötys kiinnostaa :)

      Poista
  4. Vaihtelu virkistää, meikkipostauksia on kiva lukea! Ja siis ei tosiaan ole mikään suttuinen näky, kauniin silmämeikin olet loihtinut :) ♥

    Mulla on muuten tuo sama ongelma, että kamera meinaa viedä värit aina meikkikuvissa. Ärsyttävää, mikäköhän siihen auttaisi :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla Nena Sofia, kiitos paljon :)

      Mä luulen että mulla pitäis olla parempi kamera ja kuvankäsittelysofta, jotta värit tulisi esille niin kuin pitäis. Ja ne kuvaustaidot myös :D

      Poista