lauantai 2. elokuuta 2014

Samalla pastellikaavalla

Tänään esittelyssä taas yhdet pastellikynnet. En vain voi itselleni mitään, tuntuu ettei mikään muu iske kuin vaaleat sävyt ja neonlakat. Ne on vaan niin ihania näin kesällä <3
Tähän lakkaukseen yhdistin vaaleansinistä ja persikansävyistä lakkaa, sopivat mielestäni mainiosti yhteen.


Lakkasin etu- ja keskisormen jo aikaisemminkin täällä nähdyllä Isadoran Peachy Coladalla, ihanalla vaalean oranssilla cremellä. Tälläkin kertaa lakka herätti mussa ihastusta, kerrassaan valloittava kesäsävy. Lakka myös levittyi kuin unelma - kiitos Isadoran leveän sudin.

Peukalo, nimetön ja pikkurilli saivat päälleen Prahasta ostamani Rimmelin Breakfast In Bead'in, joka kuuluu Rita Ora -kokoelmaan. Lakka on vaaleansininen creme, joka sisältää erittäin hienojakoista hopeaa shimmeriä. Kynsillä shimmer ei tosin juuri näy, sinänsä harmi, sillä pullossa se on todella kaunis. Lakka levittyi hyvin, kaksi kerrosta olisi juuri riittänyt, mutta lisäsin varmuuden vuoksi vielä kolmannen. Kahdella paksummalla kerroksella olisi kuitenkin tullut jo täysin tasainen ja peittävä tulos.


Nimettömiin tein kynsivinyyleillä vielä chevron -raitoja. Tässä käytin myöskin Prahasta löytämääni persikan sävyistä hiekkalakkaa. Lakka on Cabriella Salvete -merkkinen ja nimeltään Clementina. Tosi kaunis hiekkalakka, joka sisältää myös eri väreissä kimaltavaa isompaa pyöreää glitteriä (vai olisiko tuo sitten kuusikulmaista, en ole ihan varma). Lakka ei kuitenkaan peittänyt ihan niin kuin olin toivonut, joten raidat jäi vähän valjuiksi, mutta erottuu kuitenkin, joten ihan hyvältä ne silti näyttää.


Pikkurilleihin ja peukaloihin lisäsin vielä tuollaiset soikeat, lehden muotoiset niitit, kun kerran niin sopivasti sattui olemaan tuon Peachy Coladan kanssa saman väriset. Jotain olisi tehnyt vielä mieli lisätä etu- ja keskisormiin, mutta koska sopivan värisiä niittejä ei löytynyt, eikä tullut muutakaan ideaa mieleen, päätin jättää koristeluhommat siihen. Pian kävisi muuten niin, että lisäisin niihin jotain, mikä pilaa koko roskan ja sitten taas saisin kirota itseäni miksen lopettanut ajoissa. Ai miten niin kuulostaa siltä että näin on käynyt joskus :D


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Rimmel Breakfast In Bead
 • Isadora Peachy Colada
 • Cabriella Salvete Clementina
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • niittejä

Lauantai on jo pitkällä, mutta siitä huolimatta; mukavaa viikonloppua kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Hienot! Tykkään erityisesti nimettömän koristeluista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nelli! :) Olen ihan hurahtanut kynsivinyyleiden käyttöön, joilla saa niin helposti tehtyä kivoja aksenttikynsiä :)

   Poista
 2. Ihanan hempeät kynnet. Tykkään!

  VastaaPoista