keskiviikko 6. elokuuta 2014

Glitteriä glitterillä

Alkuviikosta mun piti saada jotain helppoa ja nopeaa kynsille, sillä meidän asunnon +32:ssa asteessa ei kovin kauaa pystynyt näpertämään kynsien kanssa ilman suunnatonta tuskanhikeä. Lisäksi Lakkaushaaste -ryhmässä on tälle viikolle aiheena suosikkiväri, joten sen kanssa ei tarvinnut paljon päätä vaivata. Kiko 389 Mint Milk. Helppoa.


En halunnt kuitenkaan ihan yksivärisiä lakkauksia, joten käytin Kikoa etu-, keski- ja pikkusormeen. Nimettömän ja peukalon lakkasin OPI:n ihanalla nudella, Don't Bossa Nova Me Aroundilla. Nämä kaksi lakkaa sopii kyllä erinomaisesti yhteen. Molemmissa on myös ilahduttavan hyvä koostumus. OPI nyt on taattua OPI:a, kaksi kerrosta riittää peittävyyteen ja lakka myös levittyy oikein mainiosti. Kiko taas puolestaan radoittuu hieman jos monta kertaa sutii samaa kohtaa, mutta kun tätä vältää, tulos on tasainen.


En kuitenkaan tykkää pitää lakkoja ilman mitään koristeluja, joten lätkäisin minttuisiin kynsiin pari pyöreää niittiä per sormi. Tämänkin jälkeen lakkaus näytti jotenkin vajaalta, joten tartuin glitteriin. Sudin ensin nimettömään ja peukaloon uutta Claire'sin minttu-valkoista glitterlakkaa. Laitoin sitä kuitenkin ehkä vähän liikaa ja se näytti jotenkin epämääräiseltä. Kaivoin sitten vielä Golden Rose Jolly Jewels 102:n esiin ja laitoin sitä Claire'sin lakan päälle. Ensimmäinen ajatus oli että nyt lakkaukset muistuttaa lähinnä kissanoksennusta tms. Kissan, joka on eksynyt 90-lukulaisille syntymäpäiville ja syönyt siellä hopeakuulia. No, parin Seche Vite -kerroksen jälkeen tulos oli kuitenkin parempi, eikä se loppujen lopuksi aiheuttanut mulle vihan tunteita :D


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Kiko 389
 • OPI Don't Bossa Nova Me Around
 • Golden Rose Jolly Jewels 102
 • Claire's Shiver
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • niittejä

Mitä mieltä te olette tuosta glitterkaaoksesta?

4 kommenttia:

 1. Upeat. Tuo minttu on uikutiuikuti-ihana...

  VastaaPoista
 2. Minusta tuo glitterkasa on kiva! Ei tullut mieleen kissanoksennus ennenkuin sen sanoit. :-D Ei vaan nätit on kynnet!

  VastaaPoista