keskiviikko 27. elokuuta 2014

Tää ei ookkaan leppoisa keltsi

Otsikointi - tuo jumalten lahja bloggaajille. NOT.

Tänään kirjoitan normaaliakin lyhyemmin, sillä viikkooni on mahtunut kaikkea perus askareista työmatkastalkkerin henkilöllisyyden selvittämiseen. Jep, luit oikein. Blogille ei siis ole juuri ollut aikaa, mutta eiköhän tämä tästä taas :)

Cesarsille tuli hiljattain myyntiin Color Clubin kesäkokoelma Poptastic Summer 2014 Collection. Kokoelma on täynnä pelkkää neontulitusta, joten olihan muutama pullo tilattava. Näissä kynsissä käytin suuuper kirkasta neonkeltaista Not So Mellow Yellow'ta. Ja onhan se nyt pähee kun mikä!


Lakassa on vielä omana erikoisuutenaan shimmer, tähän  mennessä mun kaikki neonlakat ovat olleet pelkkiä cremejä. Lakka peittää kahdella-kolmella kerroksella ja käyttäytyy uskomattoman hyvin! Levittyy todella mallikkaasti, enpä olisi uskonut tällaista näkeväni.


Nimettömään tein single chevron -kuvioita kynsivinyyleillä. Lakkoina tutut Gina Tricot White ja Black.Keskisormen kuorrutin Golden Rose Jolly Jewels 102:lla. Tuo glitterhän on todella peittävää, mutta olisi mun silti kannattanut sen alle laittaa hopea lakka, sillä nyt jouduin laittamaan tuota melko reippaasti ja lakkakerroksesta tuli aika paksu. Myös kynnen pinnasta tuli aika epätasainen. Aikaisemmin on siis toiminut paremmin kun alla on hopea lakka ja näin täytyy tehdä jatkossakin.
Kynsillä: 

 • Ciaté Underwear base coat
 • Color Club Not So Mellow Yellow
 • Gina Tricot White
 • Gina Tricot Black
 • Golden Rose Jolly Jewels 102
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat 
 • mustia strasseja

Kertokaas mulle vaikka vitsejä, jos tästä vähän piristyisin! :D 

11 kommenttia:

 1. No hui, kuulostaa todella creepyltä tuo työmatkastalkkeri...o.O Toivottavasti asia selvinnyt.
  Kynnet on kyllä todella päheät ja mahtava neonkeltainen! :) Itseltä sellainen puuttuu kokoelmasta kokonaan, en vieläkään ole saanut tilattua vaikka pitänyt jo pidemmän aikaa ostaa..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, creepy se onkin, mutta onneksi poliisi tietää tyypin varsin hyvin ja on kuulemma sinänsä harmiton, vaikka kyllähän tuollainen vainoaminen on aika raskasta :/ Mutta lakka, se on mahti ja tätä kyllä suosittelen jos neonkeltainen kokoelmastasi puuttuu! Kiitos Xalla sekä kehuista että symppaamisesta <3

   Poista
 2. Hauska tuo keltaisen sävy! Itellä mennyt kyllä ohi nuo Color Clubin kokoelmat tältä kesältä ja syksyltä aika lahjakkaasti - pitääpi tutustua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä hauska - ja tosi ärtsykin väri :) Suosittelen tutustumaan ainakin tähän kokoelmaan, laadullisesti aivan huippuluokan neonlakkoja. Ja onhan ne väritkin upeita!

   Poista
 3. Melko päheet kynnet, ihanat! ^_^

  VastaaPoista
 4. Hui, olen pahoillani tuosta stalkkerista - toivottavasti pääset pian moisesta eroon!

  Olen tosi huono vitsien kertoja, mutta mä yritän kuitenkin:
  Kysymys: Mitä on 1+1?
  Matemaatikon vastaus: 2
  Tilastotieteilijän vastaus: noin 2
  Taloustieteilijän vastaus: (taloustieteilijä vie kysyjän ensin huoneeseensa ja sulkee oven) Mitä haluaisit vastauksen olevan?

  Toistan taas itseäni, mutta sä hallitset skittletten tekemisen hienosti :). Hienot kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon todella että jättää mut rauhaan, mutta ottaen huomioon hänen vainoamishistoriansa, pahoin pelkään että tätä täytyy toistaiseksi vain jaksaa. Onneksi poliisi on kaveri.
   Ja voi Tintti, sä oot ihana <3 Hieman saatoin tirskadella bussissa! Kohta MUA pidetään hulluna siellä, hihi :D Ja kiitos kovasti :)

   Poista
  2. Hihii, kiva että kuivahko vitsini nauratti :D.

   Poista