lauantai 16. elokuuta 2014

Ikat

Kokeilin taannoin Ikat inspiroituneen lakkauksen tekoa. Olen ennenkin tehnyt ikat-kynnet, silloin tosin paremmalla tuloksella. Nyt jäljestä tuli jotenkin epäsiistin oloinen ja tästä olisi varmaan tullut kivempi jos olisin valinnut tuon mustan lakan tilalle valkoisen tai ylipäätään tehnyt näistä eri väriset. Nämä kynnet menevät siis enemmänkin fail-osastoon, mutta laitan nämä nyt tänne teidänkin nähtäväksi, sillä itse lakkaustyyli on kuitenkin melko ajankohtainen :)


Mulla on sellainen Essencen kynsilakkatussi, jolla olen aikaisemmin tehnyt tämän tyyppistä kuviota kynsille, mutta se oli päässyt kuivahtamaan. Ajattelin sitten käyttää dottaria, mutta se taas oli liian paksu. Loppujen lopuksi tein kuviot mustalla akryylimaalilla ja coctailtikulla :D Toimi ihan hyvin, joskin jälki olisi saanut olla paljon ohuempaa. Nyt mun pitäisi ostaa uusi koristelutussi, ehkäpä musta ja valkoinen. Suosituksia?


Pohjaväreinä tässä on Maybellinen Sun Flare, Coral Heat ja Chic Chartreuse. Tein niillä erilaisia osioita pikkurilliin, keskisormeen ja peukaloon, joita mukaillen tein nuo mustat kuviot lakkauksien päälle. Etusormen ja nimettömän lakkasin pelkästään Sun Flarella, jonka päälle sitten kehittelin tuollaisen nelikulmaisen kuvion.
Tästä lakkauksesta mulla ei kyllä ole kauheasti kerrottavaa, ei onnistunut ihan niinkuin olin toivonut ja pian ne kynsiltäni lähtikin. Ajattelin kyllä vielä kokeilla jotain saman tyyppistä lakkausta, mutta ehkäpä kokonaan vaaleammilla sävyillä.


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Maybelline Sun Flare
 • Maybelline Coral Heat
 • Maybelline Chic Chartreuse
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • mustaa akryylimaalia

Mikä on sinun tuomiosi? :)

4 kommenttia:

 1. Minista nää on jotenki tosi söpöt...

  VastaaPoista
 2. Jos olis pikkasen laittanut valkoista lakkaa vielä kynsille, niin se olisi voinut ehkä hieman rauhoittaa näitä :) Mutta on nämä kivat näinkin ^_^
  Mie en ole vielä(kään) kokeillut tätä tekniikkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalea lakka olis varmasti rauhoittanut kokonaisuutta ja ajattelinkin tosiaan tehdä tämän seuraavaksi kokonaan vaaleilla väreillä. Ja kiitoksia :)

   Poista