lauantai 9. elokuuta 2014

Mun versio sailorkynsistä

Mulla on hirveä kiire saada vielä kynsille kaikkia erilaisia kesää huokuvia lakkauksia, nyt kun sitä on vielä jäljellä. Tuntuu että kaikkia ihania kesälakkoja on vielä kokeilematta ja eletään jo melkein elokuun puoliväliä. Mä en haluaisi ajatella vielä syksyä, mutta valitettava totuus on että muutaman viikon päästä koittaa jo syyskuu. Tyhmää. Mä tosin voin pitää talvellakin aivan hyvin vaikka neonlakkoja, mutta ehkä kesäisimmät koristelut jätän tekemättä. Ja niitä mun aina kuitenkin tekee mieli.

No, nyt on kuitenkin vielä kesä ja tein sen kunniaksi sailorkynnet.


Niinkuin vähän arvelinkin, kävin vielä ostamassa ne loputkin kaksi Maybellinen Bleached Neons -lakkaa. Pinkkikorallin Coral Heatin ja limenvihreän Chic Chartreusen. Tähän lakkaukseen käytin ensin mainittua. Lakka on erittäin paljon mieleeni, tosi nätti sävy. En kuitenkaan valitettavasti saanut kuviin väriä toistumaan edes lähelle oikeaa sävyä. Yritin säätää ja vääntää mutta ei. Eli, jos et ole vielä tähän Coral Heatiin tutustunut ja haluat nähdä miltä se oikeasti näyttää, pistäpä Google laulamaan.


Lakkasin siis peukalon sekä etu- ja pikkusormen Coral Heatilla. Nimettömään halusin jotakin muuta ja siihen valitsin OPI:n hopean hiekkalakan nimeltään It's Frosty Outside. Etusormeen tein raitoja kynsivinyyleiden avulla ja siinä Coral Heatin lisäksi Gina Tricot White. Tähän raitakynteen lisäsin ankkurisiirtokuvan ja siten näistä tuli sailorkynnet.


Halusin lisätä vielä jotain kynsille, mutta niitit, helmet tai muu sellainen ei innostanut. Laitoin sitten vielä samasta siirtokuva-arkista aiheeseen sopivat decalsit peukkuun ja pikkusormeen. Ihan söpöthän näistä tuli :) Mun mielestä nämä oli kyllä livenä paljon kivemmat kuin näissä kuvissa, koska tuo Coral Heat ei siis ole oranssi. Näissä viihdyin muutaman päivän ja olisin jaksanut vielä päivän tai kaksi näitä katsella, mutta sitten tuli liian kova hinku lakata kynnet, kun ei ollut muutakaan tekemistä ja yritin vältellä päivällä nukahtamista :D


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Maybelline Coral Heat
 • OPI It's Frosty Outside
 • Gina Tricot White
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • siirtokuvia

Mitäs pidätte mun sailorkynsistä? Voiko sailorkynnet olla minkä väriset tahansa vai mielummin perinteet kunniaan?

6 kommenttia:

 1. Kaunis ja tasapainoinen kokonaisuus jälleen :). Mielestäni tuo Coral Heat sopii mainiosti sailorkynsien tekoon ja It's Frosty Outside tuo kivan lisän lakkaukseen.

  VastaaPoista
 2. Nää on ihan mahtavat!
  Ei seilorikynsissä oo mun mielestä väliä värillä. Sillä vaan, että ne henkii oikeaa tyyliä, raidat, ankkurit yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Katarooma ja olen täysin samaa mieltä :)

   Poista
 3. Oi nämä on ihanat! Tykkään enemmän näistä variaatiosävyistä seilorikynsillä, kun perinteisiä on näkynyt aika paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Krista! Muakin miellyttää tällä hetkellä enemmän perinteisestä poikkeavilla väreillä tehdyt sailorkynnet :)

   Poista