tiistai 12. elokuuta 2014

Liukuväri kesän lemppareilla

Nyt kun ostin kaikki Suomessa ilmestyneet Maybellinen Bleached Neons -lakat, päätin, että jokuset lakkaukset on niillä tehtävä ennenkuin päivetys katoaa käsistä. Nämä nimittäin sopii rusketuksen kanssa aivan täydellisesti. Mun rusketus on kyllä lähinnä vitsi, olen siis varsinainen kalkkilaivan kapteeni, mutta toki käsissä on pientä päivetystä havaittavissa. Viihdyn kyllä lakanan värisenä, ei siinä mitään, mutta jotkut lakat suorastaan huutaa päivetystä kaverikseen. Niinkuin nyt vaikka nämä. Ja siksi näitä pitää käyttää vielä äkkiä mahdollisimman paljon!


Näissä kuvissa ei tietenkään näy käsien rusketus, eikä lakkojen oikea neonmainen sävy, mutta siitä en nyt enää ole yhtään yllättynyt. Mun piti ensin tehdä liukuväri kolmella lakalla, mutta jätin laiskuuksissani vihreän pois. Täytyy sillekin vielä jotain käyttöä keksiä, ehkäpä ranskis?


Tein siis liukuvärin käyttäen Coral Heatia ja Sun Flarea. Molemmat aivan ihania lakkoja, niinkuin olen täällä hehkuttanutkin. Värit sopivat myös yhteen mielestäni todella hyvin ja toimii myös liu'ussa erinomaisesti.

Lisäsin kaikkiin kynsiin hopeiset siirtokuvat. Nuo oli juuri sopivan "näkymättömät", eivät peittäneet liukuväriä alleen, mutta toivat kuitenkin pienen kivan lisän lakkauksiin. Laitoin vielä nimettömiin ja keskisormiin kaksi swarovski -strassia per kynsi. Molempiin peukaloihin laitoin neljä strassia siirtokuvaa mukaillen, mutta huomasin nyt vasta etten ottanut siitä kuvaa. Oh well.


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Maybellinne Sun Flare
 • Maybelline Coral Heat
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • siirtokuvia
 • Swarovski -strasseja

Toivottavasti teillä ei tule jo korvista ja silmistä ulos nämä Bleached Neonit :D Ne on vaan nyt selkeästi mut tän kesän juttu!

14 kommenttia:

 1. Aivan järkyn kauniit lakkaukset... <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis liukuväri. :) Jotenkin itämainen tunnelma näissä kynsissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milba! Mullekin tulee tämän tyyppisistä kynsistä monesti itämainen fiilis :)

   Poista
 3. Vau. Onpas hienot kynnet. :) Kauniit.

  VastaaPoista
 4. Hurjan hienot kynnet, siis ihan järjettömän makeet :)!

  VastaaPoista
 5. Tosi ihanat! Oon kans kesäsin AINA lakananvalkonen ja harmittaa ku kaikki lakkaukset ei näytä nii hyvilt ku näyttäis rusketuksen kans :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elena! :) Mulla onneks kädet ruskettuu jonkin verran, mutta esimerkiksi sääriin ei tartu mitään, ihan valkoiset ympäri vuoden :D

   Poista
 6. Tosi nätit kynnet. :)

  T: Toisen kalkkilaivan kapteeni :)

  VastaaPoista