maanantai 11. elokuuta 2014

10 kynsikysymystä miehelle

Anniina oli esittänyt kymmenen kinkkistä kynsiaiheista kysymystä miehelleen ja pikkuisen yllytti siihen muitakin. No ei kun tuumasta toimeen, katsotaan onko tuo pitkätukka perillä mun harrastuksesta!

1. Mitä tarkoittaa skittlette?

Öööööö.... En tiedä.

Minä: No sehän alko hyvin :D

2. Mitä tarkoittaa jelly, creme, glitter, grelly ja shimmer?

Ne tarkoittaa erilaisia kynsikoristeita.

Minä: Oletin että tähän olisi tullut oikea vastaus, mutta ei...

3. Luettele kolme eri kynsilakkamerkkiä, jotka tiedät.

OPI, Dior, Kiko

Minä: Joo kyllä kaikki valmistavat kynsilakkoja, vaikkakin esim. Dior on paljon muutakin.

4. Luettele kolme eri kynsilakan nimeä jotka muistat.

Miami Nice, Zombie Bait ja... en muista enempää.

Minä: Miami Nicen mies muistaa siitä, että ostin se viime talvena Miamista kun olimme siellä lomailemassa. Zombie Baitilla mies tarkoitti Dollish Polishin Walker Bait -lakkaa. Tämän hän muistaa siitä, että tuo lakka on saanut inspiraation The Walking Dead -sarjasta ja fanina hihkuin onnesta kun voitin sen Tintin arvonnasta :) 
Ja kolmatta nimeä ei sitten enää irronnutkaan ja en ihmettele - hämmästyin että miehelle tuli ylipäätään yhtään nimeä mieleen! :D

5. Millä välineellä on kaikista "turvallisinta" lyhentää kynsiä?

No viilalla tietenkin. Kai mä ny tiiän.

Minä: Mies soittaa kitaraa ja opettelee parhaillaan flamencon soittoa, joten kynsiviila on hänellekin tullut tutuksi tässä kesän aikana.

6. Millä kotoa löytyvillä tarvikkeilla kynsiä voi koristella?

Pumpulipuikoilla, hammastikuilla ja vedellä.

Minä: Joku on seurannut kun mä vesimarmoroin!

7. Mitä eroa on kynsien lakkauksella ja geelilakkauksella?

Geeli on jotain sellaista suojaa kynsille. Eikun hei! Onks se sitä minkä voi sillain repiä kynsiltä pois. Joo sitä se on!

Minä: No ei, se kuorittava/revittävä juttu on peel off base. Mutta hei, muisti kuitenkin että sellaista kuorittavaa aluslakkaa on olemassa! Ja siis voihan sen geelinkin tietty repiä. Jos on masokisti.

8. Minkälaiset ovat rakennekynnet ja kuinka ne tehdään?

Sellaset tekojutut mitkä liimataan kynteen kiinni. Niitä ei saa käyttää akustisen soitossa, koska niistä lähtee huono soundi.

Minä: Nii että tiedoks!

9. Kuinka monta kynsilakkaa omistan ja missä niitä säilytän?

Ehkä joku 200 lakkaa ja säilytät niitä tossa kaapissa.

Minä: Ei mitään käryä montako lakkaa mulla on, mut tuskin toi 200 ihan älyttömästi on hakoteillä. Ja joo, kaapissa ne on.

10. Mitä eroa on asetonittomalla ja asetonillisellä kynsilakanpoistoaineella?

No toisessa on asetonia ja toisessa ei. Ja se missä on asetonia on tehokkaampaa.

Minä: Totta ja totta. Mitäpä tähän lisäämään.

Että sellaista. Yllättävän hyvin tiesi, myönnän ajatelleeni ettei juuri mihinkään tule oikeaa vastausta. Paitsi kynsiviilajuttuun :) Ja mäkin opin jotain uutta. Älä soita akustista kitaraa rakennekynsillä, vaikka omat kynnet oliskin hajoillut soitosta. Niistä lähtee huono soundi!

P.S. Miehellä ei sitten ole sellaisia super pitkiä klassisen kitaristin kynsiä, ihan pakko oikaista jos joku luulee :D Mutta siitä huolimatta kynnet on kohtalaisen tärkeässä osassa, ja siksi se näyttää niille viilaa toisinaan!

4 kommenttia:

 1. Näitä on kyllä hauska lukea... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hyvin noi kaksilahkeiset tietää kynsihommista, mitä olen muiden vastauksia lukenut :)

   Poista
 2. Tämä oli ihan hulvatonta luettavaa vaikka miehesi vaikuttaa hallitsevan kynsijutut kerrassaan mallikkaasti. Veikeetä että Walker Baitkin oli jäänyt mieleen :D. Vaikuttaakohan muuten kynsien lakkaus siihen kitaran soundiin? Tulisko lakatuilla kynsillä parempi vai huonompi sointiääni kuin lakkaamattomilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Walker Bait oli jäänyt mieleen ;) Joskin nimi oli hieman sinne päin, mutta mitäpä pienistä! Kysyin mieheltä tuota kynsilakkahommaa, ja sanoi ettei usko sen vaikuttavan, sillä monet käyttää kynnen kärjissä esimerkiksi kynsiliimaa, jotta ne kestäisivät soittoa... Ei sitä aina osaa ajatellakaan että miehetkin joutuu näitä kynsiasioita pohtimaan :D

   Poista