torstai 14. elokuuta 2014

Dollish Polish The Finnish Blogger Collection: Better Not Waste

Suomalainen kynsiblogimaailma on viimeaikoina kuhissut erityisesti yhdestä asiasta: CesarsShopin ja Dollish Polishin yhteistyökokoelmasta. Kokoelman ovat suunnitelleet suomalaiset bloggaajat ja siten kokoelma kantaa nimeä The Finnish Blogger Collection. Mutta tämähän on jo vanhaa tietoa kaikille vähääkään kynsiblogeja lukeville, joten heitänpä eetteriin kynnet, joihin käytin yhtä kokoelman lakkaa.


Kenellekään ei varmaan tule yllätyksenä, että hankin kokoelmasta juuri tämän pinkki-minttu-valkoisen glitterpommin :) Lakka on siis Better Nail Dayn Sissin ja Wasting lifestylen Emman yhdessä suunnittelema ihanuus, joka sisältää vaaleanpunaisia, valkoisia ja mintunvärisiä pyöreitä isompia glittereitä, sekä samoissa väreissä pienempää hex-glitteriä ja vielä näiden lisäksi ihan pienen pientä hologlitteriä. Ja onhan tää nyt söpö kun mikä!


Yhdistin lakan perinteiseen valkoiseen ranskalaiseen manikyyriin, koska halusin nyt ensimmäisellä lakkauskerralla lakata tämän niin, että glitterit erottuu selkeästi. Mulla oli vähän kiire lakatessa kynsiä, joten en ehtinyt hirveästi asettelemaan glitteriä, ja nyt kun katson lakkausta, olisi glitteriä voinut laittaa vähän enemmänkin. Lisäksi laitoin vain yhden kerroksen päällyslakkaa, seuraavan kerran laitan kaksi. Mutta tästä huolimatta lakka on kaunis ja kynnetkin ihan jees, välillä on hyvä mennä yksinkertaisella linjalla.


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • OPI Bubble Bath
 • Gina Tricot White
 • Dollish Polish Better Not Waste
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat 

Joko sinulla on omasi? ;)

12 kommenttia:

 1. Omaa ei ole, vaikka hyvältä kyllä näyttää muilla. Kaunis ranskis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S! Ihmiset on kyllä tehnyt tällä lakalla tosi sieviä kynsiä :)

   Poista
 2. Tosi söpöt! Tuijottelua saa aikaan kyseinen lakka omillakin kynsillä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rose86! Tämä on kyllä just sellainen tuijottelulakka :)

   Poista
 3. Onpas raikas ja muutenkin keveä lakkaus! Kiva että tykkäsit lakasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! Eihän tästä nyt vaan voi olla tykkäämättä ^_^

   Poista
 4. Mun mielestä tuota glitteriä on ranskiksen mausteeksi juuri sopivan paljon. Erittäin söpö, mutta hienostunut lakkaus :).

  VastaaPoista