torstai 21. elokuuta 2014

Meitsimäistä skittletteä

Tänään esittelyyn pääsee viime viikolla tekemäni skittlette - mulle hyvin tyypillinen sellainen. En ollut vielä kokeillut koko kynsilläni Maybelline Bleached neons -kokoelman Tropinkiä. Lakka on luokkaa ihan jees. Ei mitään ihmeellistä tai säväyttävää. Tuollainen vaaleahko pinkki creme, vaati muistaakseni kolme kerrosta peittävään lopputulokseen. Tässä ei ole samanlaista neonmaista sävyä kuin esimerkiksi Sun Flaressa.


Nämä lakkaukset oli valitettavasti saanut jo osumaa kun otin kuvat. Olin kertakaikkiaan unohtanut kuvata kynnet ja sitten kun sen muistin, olivat ne jo päässeet vähän rähjääntymään. Ajatuksenani on kuitenkin ollut vilauttaa kaikki Bleached Neon -kokoelman lakat kynsilläni myös blogin puolella, joten ei auttanut kuin purra hammasta ja napata kuvat. Lakkauksien korjailu ei ilmeisesti ollut vaihtoehto...

No joka tapauksessa, lakkasin siis peukalon, etu- ja pikkusormen tuolla kyseisellä pinkillä. Päätin jättää ne ilman sen kummempia koristeluita, koska mukana on kuitenkin pari aksenttikynttä. Nimettömään valitsin Dependin Rough Sparkle -hiekkalakoista hopeisen yksilön (2066). Keskisormeen tein kynsivinyyleiden avulla pientä chevronia käyttäen Gina Tricotin Whitea ja Blackia.

Näistä kynsistä kyllä tykkäsin! :) Musta-valkoinen chevron on aika ihana ja sitä täytyy kokeilla toistekin.


Kynsillä:
  • Trind Nail Repair
  • Maybelline Tropink
  • Depend Rough Sparkle 2066
  • Gina Tricot White
  • Gina Tricot Black
  • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

4 kommenttia: