keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Leimahommia

Kävin ostamassa ihan leimaamista ajatellen Kicksistä Dependin hopean 223:n. Sitä kun on kehuttu hyväksi leimalakaksi ja toden totta, toimi oikein mallikkaasti.


Tällä kertaa leimaaminen sujuikin ihan hyvin ja uskoisin syyn olevan ainakin osittain Dependin lakassa. Leimasin siis peukaloon, nimettömään ja keskisormeen tuollaiset kukkakuviot MoYou:n Explorer 22 -laatasta.
En edes yrittänyt kohdistaa leimaa kynnelle mitenkään erityisesti. Mulle riittää päänvaivaa ihan tarpeeksi jo siitä että kuva edes nousee laatasta leimasimeen :D


Leimojen alla lakkana on Color Clubin Evolution. Tämä ilmeistyi viime vuoden Kaleidoscope -nimisessä kesäkokoelmassa ja tykkään tästä kovasti. Lakka on sävyltää sellainen aika perus taivaansininen, mutta mun mielestä siinä on pienen pieni harmahtava tai "tuhkainen" vivahde, mikä tekee siitä kiinnostavan. Näissä kuvissa sävy ei tosin tule leimojen alta oikein esille.

Etusormessa ja pikkurillissä on OPIn Tiffany Case. Tämä on sininen säihkyvä hiekkalakka, seassa hopeaa ja sinistä glitteriä. Ei mulle mikään suosikkilakka, mutta olin jo kauan pohtinut tämän ostoa, ja kun tämä sitten oli OPI ystävämyynnissä naurettavan halvalla, mukaan lähti.

Niin muuten, olenkohan vielä maininnut, että minäkin poikkesin OPIn ystävämyynnissä, kun sellainen vaihdoinkin Tampereelle saatiin. Mukaan nappasin neljä lakkaa, ne kun lähti mukavalla parinkympin hinnalla. Seuraavaa kertaa odotellessa! :)


Kynsillä:
  • Trind Nail Repair
  • Color Club Evolution
  • OPI Tiffany Case
  • Depend 223
  • Glisten & Glow HK Girl Top Coat
  • leimauslaatta MoYou Explorer 22

11 kommenttia:

  1. Mun pitää muistaa ostaa joskus kun vierailen Cubuksessa, niin uusi hopea leimauslakka. onhan tuota edellistäkin vielä puolet jäljellä, muttamutta.. uuden tarvin :)
    Ja ihanan siniset kynnet, tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Depend on kyllä mainio leimauslakka, kannattaa napata mukaan! Ja kiitos paljon Heidi! :)

      Poista
  2. Upea kokonaisuus! Tykkään!
    Ps: Jos haluat tosta hiekkalakasta eroon ni mua kiinnostais... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katarooma! ^_^ Mä en ainakaan ihan vielä viitsi siitä luopua, mutta voin vinkata sitten sulle jos laitan sen kiertoon :)

      Poista
  3. Onhan kyllä mahdottoman kauniit kynnet ^_^
    Miten mie en ole ennen huomannut kuinka upea lakka toi Tiffany Case on o_O
    Ihan pakko laittaa se "Halluun!" listalle :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Nanne! :) Tämä on kyllä kaunis lakka - joskaan ei päätynyt mun suosikkilistalle, mutta oikein nätti kuitenkin!

      Poista
  4. Tosi hienot! Koko sun blogi on aivan ihastuttava ulkoasua ja nimeä myöten. Tykkään kuvista ja taitavasti tehdyt kynnet saa multa näääääääin ison peukun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi miten ihana kommentti! Ihana kuulla, kiitos ihan hirmuisen paljon Tilhi! <3 <3 Tää sai mut super hyvälle tuulelle ^_^

      Poista
  5. Hienot kuviot olet leimannut ja leimausjälki on ihan priimaa :)! Tiffany Case on ihana lakka ja sopii tähän lakkaukseen erinmaisesti. Vautsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta Tintti! Tuo on mukava kuulla tuollaiselta leimausgurulta kuin sinä :)

      Poista
    2. Oho, nyt kyllä vanha kyynikkokin vaikuttui, kun ihan leimausguruksi tituleerataan, kiitos paljon Maiju :)!

      Poista