perjantai 6. helmikuuta 2015

Water spotted

Terveisiä sairastuvalta, taas. Mulla on nyt joku ihan älytön flunssakierre päällä ja olen maannut tämän viikon kipeänä sängynpohjalla. Blogille ei ole ollut energiaa, mutta nyt pääsin sängystä jo sohvalle asti ja jaksan vähän kirjoittaakin, jee! Toivon että sairastelut olis nyt tässä, sillä ensi kuussa mun pitäis olla Alpeilla ja huhtikuussa Lapissa. Niitä reissuja en halua missata!

Mulla on ollut viikon samat lakat kynsillä, mutta nyt tekisi mieli vaihtaa ne, joten se on selkeä merkki siitä, että tauti alkaa paranemaan, eikö! Joten taidanpa laittaa kohta tuumasta toimeen :)

Jokin aika sitten tein pitkästä aikaa lakkaukset water spotted -tekniikalla. Käytän tätä koristelutapaa kesäisin aika paljon, mutta jostain syystä se jää aina talvisin unholaan. Tämä on kuitenkin kohtalaisen helppo tapa saada vähän erilaista pintaa lakkaukselle, joten pitäisi muistaa tämä useamminkin. Olen muuten tehnyt tutoriaalin water spotted -tekniikasta, voit käydä kurkkaamassa sen täällä.


Lakkasin ensin kynnet Kikon Mint Milkillä (389). Lakka oli jo vähän päässyt paksuuntumaan, joten jouduin laittamaan tätä kolme kerrosta kaljuuntumisen vuoksi. Seuraavan kerran kun käytän tätä, täytyy näyttää tälle vähän ohentajaa, niin selviän varmaan kahdella kerroksella.

Water spotted -kuviot tein Wet n Wildin hopealla Silvivorilla. Kuvissa tuo näyttää kauhean tummalta eikä kimaltele niinkuin luonnossa, mutta oikeasti lakka on sellainen tavallinen vaalea hopea shimmerillä.


Lisäsin vielä lopuksi keskisormiin ja nimettömiin pieniä pyöreitä niittejä. Niiteistä puheenollen, mä haluaisin sellaisia toooosi pieniä pyöreitä tai soikeita niittejä, mutta mistään ei sellaisia tunnu oikein löytyvän. Ebayssä olen niitä joskus nähnyt, mulla silloinkin tyyliin kymmenen niitin pakkauksissa. Ihan järjetöntä. Sellaiset mini-asiat hukkuukin jo niin helposti, että sadan kappaleen pakkauskaan ei olisi vielä ehkä tarpeeksi iso. Mutta se niiteistä. Lisäsin lopuksi kynsiin kerroksen Seche Viteä ja valmista tuli :)


Kynsillä:
  • Trind Nail Repair
  • Kiko 389 Mint Milk
  • Wet n Wild Silvivor
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
  • niittejä

Kertokaahan mulle, oletteko kokeilleet water spotted -tekniikkaa? Mitä tyykkäätte kynsistä?

16 kommenttia:

  1. Voihan flunssa sentään, toivottavasti tauti lähtisi pian - paljon paranemisia! Kiva että jaksoit kuitenkin kirjoitella blogiin. Kynnet ovat aivan ihanat ja Kikon lakka herkullisen värinen :).

    Water spottedia on tullut pari kertaa kokeiltua. Kuten osuvasti tutoriaalissa kirjoititkin, kynsilakka ja vesi ovat oikukas yhdistelmä. Siksi varmaan tulee välteltyä water spottedia ja vesimarmorointia, kun ei meinaa hermot kestää :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tintti! <3 Onneksi water spotted on kuitenkin paljon helpompaa kun marmorointi, kuviolla kun ei ole niin väliä :)

      Ja hei mä olen saanut sun viestin kyllä, oon ollut vaan ihan liian ulapalla vastatakseni siihen. Laitan sulle pian (fyysistä) postia! Anteeksi!

      Poista
    2. No hätä, parantele nyt itsesi rauhassa ensin kuntoon :)

      Poista
    3. Juu mutta ärsyttäääää kun en ehtinyt viemään sitä postiin :D

      Poista
  2. Kauniit kynnet (: Mä kokeilin just water spotted tekniikkaa ja tykkään kyl tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tinkerbell! Tämä on kyllä kiva tekniikka :)

      Poista
  3. Ihanat kynnet :) en ole kokeillut, en tiedä kestääkö hermot kokeillakaan ;DD ehkä jos jaksaa keskittyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taina! :) Tämä ei ole yhtään niin hermoja raastavaa kuin marmorointi, kokeile pois vaan :D

      Poista
  4. Aivan ihanat kynnet, sävymaailma on kaunis<3

    Pikaista paranemista sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nena Sofia! <3 Kyllä mä olen jo voiton puolella tämän taudin kanssa :)

      Poista
  5. Upeat minttukynnet! Mä niin tykkään tuosta tekniikasta, mutten uskalla kokeilla. Hankin tätä varten OPIn spotted lakan, mutta se kehveli on enemmänkin spotted/crackle, joten efekti on himpun erikoinen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Malle! Tämä tekniikka on oikeasti aika helppo, kannattaa kokeilla! Se spotted-lakka tekee tosiaan aika erilaista jälkeä kuin tämä water spotted -tekniikka. Kokeile kokeile! :)

      Poista
  6. Hienot! Ja toivottavasti paranet pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Latania! :) Kyllä tämä tauti on pian selätetty :)

      Poista
  7. Ai herkku, niin mun mieleinen lakkaus!

    VastaaPoista