maanantai 20. maaliskuuta 2017

Essence Pure Beauty

Näillä Essenceillä on jotenkin kummasti tapana vain tarttua mukaan kaupasta. Jännä juttu. Ehkä asiaan saattaa vaikuttaa älyttömän hyvä hinta-laatusuhde, kiva ja vaihteleva värivalikoima, helppo saatavuus ja hauska brändi. Ehkä.
Lähdin katsomaan paikalliselta Tokmannilta josko siellä olisi kaverille eräs Essencen Out Of Space Stories -lakka, kun oli Tampereen keskustasta ollut loppu. No sanomattakin selvää että jotain tarttui myös itselleni.


Tämä kaunokainen on nimeltään osuvasti Pure Beauty. Kyseessä on vaalenpunaiseen ja liilaan taittava nude. Peitti hyvin kahdella kerroksella, erinomainen laatu. Mun instasta löytyy kuva tästä ilman koristeluita ja päällyslakkaa, sinne siis mars jos kiinnostaa :)

Leimasin Pure Beautyn päälle tekstiä Hehe 035 -laatasta. Leimauksen jälkeen pyyhkäisin varovasti päältä kynsilakanpoistoaineeseen kastetulla vanulapulla, jotta teksi vähän kuluu. Halusin lopputuloksesta pikkuisen kuluneen näköisen aivan siistin sijaan. Käytin leimaamisessa Essencen Rock My World! -lakkaa. Lopuksi leimasin kärkiin vielä tuollaiset kauniit koukeroiset kuviot MoYou Londonin mustalla. Leima on ÜberChicin laatasta 6-02.

Aika hauska tuo leima muuten, en olekaan käyttänyt sitä ennen. Täytyy muistaa tämä ja käyttää joku kerta perusranskiksessa :)


Kynsillä:
 • Essence Pure Beauty
 • Essence Rock My World! (leimauksessa)
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • Hehe 035 -leimauslaatta
 • ÜberChic Beauty 6-02 -leimauslaatta
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

18 kommenttia:

 1. Valtavan kauniit kynnet ja hienosti toteutettu <3

  VastaaPoista
 2. Tosi upea lakkaus! Hauska idea kuluttaa leima kynsilakanpoistoaineella :)

  VastaaPoista
 3. Nää on hirmu hienot! Hyvä idea vähän "kuluttaa" tekstiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät :) Kiitos tosi paljon Marppa!

   Poista
 4. Niin kaunista! <3 Mun oli pakko tilata tuo nude tänään, kun prettylle tein tilausta. Myös toinen uusista nudeista lähti tilaukseen, mutta ei kai nudelakkoja liikaa voi olla.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Anni! <3 Nudeja ei vaan voi koskaan olla liikaa :D

   Poista
 5. Oi miten kauniit! Pure Beauty on ihana<3 Juuri nyt löytyy omiltakin kynsiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tämä on kyllä sievä lakka :)

   Poista