tiistai 7. maaliskuuta 2017

Luottolakka

Kaipasin jotain tuttua ja turvallista kynsilleni, sillä muutamat aiemmat tekemäni lakkaukset (mitkä odottavat vielä julkaisuaan) ovat tuntuneet joko hieman epäonnistuneilta tai muuten oman mukavuusalueen ulkopuolella olevilta. Niinpä kynsille pääsi yksi lemppareistani, OPI:n Sorry I'm Fizzy Today.


Ja koska suorastaan pelkäsin epäonnistuneita lakkauksia, valitsin leimankin sen perusteella että sillä on vaikea mennä metsään. Kyseessä on BPS:n BP-L003. Tiedättekö kun joskus menee useammat lakkaukset mönkään ja sitten iskee ahdistus siitä että kuitenkin lopputulos on taas ihan tyhmä. Musta vaan on todella epämukavaa olla epämieluisilla lakkauksilla ihmisten ilmoilla. Vähän niin kuin bad hair day. Eli bad nail day, tietty.

No mutta, mustan leiman jälkeen lakkaus vielä kaipasi jotain, joten leimasin päälle valkoisia kukkia. Leimausjälki muodostui vähän suttuiseksi, mutta eipä haitannut. Ei se paista silmiin kun kuvista. Näistä kynsistä tuli super tutut ja turvalliset, mutta hei, oli pakko. Ehkä seuraavaksi uskallan taas kokeilla jotain lennokkaampaa.


Kynsillä:
 • OPI Sorry I'm Fizzy Today
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • MoYou London White Knight -leimauslakka
 • Born Pretty Store BP-L003-leimauslaatta
 • A49 -leimauslaatta
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

6 kommenttia:

 1. Voi miten herttainen kokonaisuus <3 Sorry I'm Fizzy Today on kyllä älyttömän nätti, siis miksi mulla ei ole tätä?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä hankkimisen arvoinen kaunokainen! Ihan mun lemppari <3 Kiitos Nena Sofia!

   Poista