torstai 16. maaliskuuta 2017

Levotonta

Nyt esittelyyn pääsee kynnet mitkä kyllä vaativat harmittavan paljon vaivaa lopputulokseen nähden. Mulla oli kauhean selkeä idea millaiset kynnet haluan, mutta sitten kävi niin ettei lopputulos ollutkaan ollenkaan mieleinen. Pilalle nämä ei sinänsä mennyt - idea ei vaan ollutkaan käytännössä niin kiva.


Aloitin tekemällä pohjalle liukuvärin käyttäen piCture pOishin sähkönsinistä Forget Me Notia ja vaaleanturkoosia Saltwateria. Tein liukuvärin suoraan värittömän aluslakan päälle ja lakkoja joutui tuputtelemaan aika monta kerrosta, etenkin Forget Me Not oli sen verran ohut tapaus. Liukuväristä tuli kuitenkin nätti ja lakat sopivat yhteen hyvin.

Sitten tein leimadecalit ja käytin MoYoun Londonin Pro XL 24 -laattaa. Nuo kukkien tapaiset asiat väritin pp:n pastellioranssilla Totesilla.

Lopputulos oli jotenkin vähän levoton ja lapsekas. Ei ainakaan tyylikkäät. Kesällä nämä vielä olisi voinut mennä, mutta nyt ei tuntunut hyvältä ja joutuivatkin aika nopeasti poistoon. Tuo liukuväri on kuitenkin tosi kiva ja aion tehdä sen uudestaan :)


Kynsillä:
 • piCture pOlish Forget Me Not
 • piCture pOlish Salt Water
 • piCture pOlish Totes
 • MoYou London Pro XL 24 -leimauslaatta
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

12 kommenttia:

 1. Nyt en ymmärrä. Nämähän on niin kivat! Ei mitään vikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät näistä ^_^ Mä en vaan tuolloin lämmennyt näille, ei vaan ollut hyvät :D

   Poista
 2. Kesään erittäin sopivat ja ihanan iloiset värit, ihan wow-luokkaa! :)

  VastaaPoista
 3. Liuku on tosiaan upea! Pitää varmaan hankkia lisää PP-lakkoja. Tämä on jo toinen silmiä hivelevä pp-liukuväri parin päivän sisällä. Minäkin haluan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. piCture pOlishin lakat on ihan puhdasta rakkautta <3 Mun lempimerkki ja todellakin suosittelen kaikille näitä! Kiitos tuhannesti Marppa!:)

   Poista
 4. Ei kyllä mitään vikaa ;) värjätyt kukat on just kivat kun niissä on paljon mustaa reunaa. Huolisin nää itselle, niin nätit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon Taina! Hirmu kiva kuulla että muut kuitenkin tykkää näistä ^_^

   Poista
 5. Tosi upeat kynnet ja hauskat leimasiirtokuvat! :)

  VastaaPoista