maanantai 13. maaliskuuta 2017

piCture pOlish Paris

Voitteko kuvitella että hankin piCture pOlishin Parisin vasta nyt! Vaikka rakastan koralleja ja lämpimän pinkkejä kynsilakkoja. Jostain syystä epäröin tämän kanssa, pelkäsin sävyn olevan jotenkin tunkkainen. Päätin kuitenkin ottaa selvää asiasta ja ainahan lakan voi sitten laittaa kiertoon jos ei nappaa. Mutta kyllä tämä nappaa!


Tässä ensin kuva lakasta ilman koristeluita. Se on söpö, hillitty, tyylikäs ja tuo mieleen kevään ja kesän. Lakassa on myös reilusti piCture pOlishille tyypillistä holohippusta ja sehän on tietysti vain hyvä asia. En tiedä tuleeko mulle lakasta erityisesti mieleen juuri Pariisi, ehkä ei, mutta sehän on mielipidekysymys. En kylläkään osaa sanoa minkä väriseksi itse kuvaisin Pariisin. Ehkä tyylikäs vaaleahko harmaa inspiraationa upea Père-Lachaisen puisto ja hautausmaa :) En tiedä vaikuttaako ankealta että mun ensimmäinen ajatus Pariisista on harmaa ja hautausmaa, mutta rakastan sitä paikkaa. Se on todella vaikuttava ja kaunis.


Lakkauksessa lähdin liikkeelle puolikuumanikyyristä. Tein "puolikuusta" aika ison, sillä halusin että paljasta kynttä jää reilusti näkyville. Tästä syystä en kyllä ole ihan varma meneekö tämä puolikuumanista edes enää, mutta jotain sinne päin kuitenkin. Paris sopi mielestäni hyvin tällaiseen lakkaukseen ja näytti ilman koristeluitakin kivalta. Halusin kuitenkin lisätä vielä leimat, koska idea oli, että leimat on osittain paljaan kynnen- ja osittain lakan päällä. Leimakuvio on ÜberChicin laatasta 5-01 ja lakkana MoYou Londonin valkoinen.

Tykkään tästä lakkauksesta tosi paljon ja se tulikin tarpeeseen pienen kynsimasiksen keskellä :)


Kynsillä:
 • piCture pOlish Paris
 • ÜberChic Beauty 5-01 -leimauslaatta
 • MoYou London White Knight -leimaulakka
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

P.S. Kommentteihin vastaaminen laahaa pahasti perässä, pahoitteluni! Korjaan asian asap. Olen kiitollinen jokaisesta kommentista jonka mulle muruset raapustatte <3

14 kommenttia:

 1. Idea ja toteutus täys kymppi! :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään näistä! Tosi kauniit :) Kiekurat kynsillä on mun heikkous.. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään kiekuroista! Kiitos hirmuisesti Heidi ❤

   Poista
 3. Oo miten kiva lopputulos! ♥ Pitää itsekin kaivaa Paris kynsille asap! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä Paris on vaan nätti, vaikka jostain syystä epäröinkin tämän kanssa pitkään. Kiitos tosi paljon Belegwen! :)

   Poista
 4. Ei oo todellista miten upeat! ♥ Periaatteessa simppeli toteutus mutta lopputulos on kyllä kerrassaan silmiä hivelevä <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan super paljon Nena Sofia ihanasta kommentista! <3 Näissähän on itse asiassa todella simppeli resepti. Itse ainakin sorrun usein kokeilemaan tosi monimutkaisia juttuja kivojen kynsien toivossa ja loppujen lopuksi päädyn poistamaan sotkun heti kynsiltä. Monesti vähemmän on enemmän :)

   Poista
 5. Oih, kuin hienot!Mäkin tykkään näistä ihan tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Heidi, kiva kuulla että tykkäät! <3

   Poista
 6. Tää on kyllä ihana lakka ja tykkään näistä siun lakkauksista muutenkin ^.^

  VastaaPoista