torstai 9. maaliskuuta 2017

Femme Fatale

Halusin ehdottomasti yhdistää hiljattain hankkimani MoYou Londonin punaisen leimauslakan nudeen pohjalakkaan. Leimauslakka kantaa nimeä Femme Fatale ja onhan se kaunis naisellisen punainen. Se, että tuleeko näistä kynsistä mieleen joulu, onkin sitten ihan eri asia, mutta ainakin sekä leimauslakka että -kuvio ovat nättejä.


Lakkasin siis ensin pohjalle pari kerrosta Diorin Minimal -nudelakkaa. Lakka levittyi oikein nätisti ja peitti hyvin kahdella kerroksella. Töpöttelin kynsien keskikohtaan pyöreään malliin Make Up Storen Alma -glitterlakkaa ja lopuksi sitten leimasin näiden päälle. Glitterlakka ei kovin hyvin näy kuvissa, mutta livenä toi kivaa pientä kimallusta leimojen alle.

Mulle tuli tosiaan ihan väkisin pieni jouluviba näistä, mutta ei se suuremmin haitannut. Tykkään tuosta leimakuviosta tosi paljon, niin kuin koko Flower Power 14 -laatasta.


Kynsillä:
 • Dior Mimal
 • Make Up Store Alma
 • MoYou London Femme Fatale -leimauslakka
 • MoYou London Flower Power 14 -leimauslaatta
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

10 kommenttia:

 1. On kylla natit, eika musta yhtaan jouluiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ettei ensimmäisenä tule joulu mieleen! Kiitos Kata! :)

   Poista
 2. Mulle ei aluksi tullut joulufiboja, mutta nyt kun sanoit, niin hyvin nämä jouluisistakin menisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä heti mietin että voi kun muistaisin ensi jouluna tämän laatan, voisin koittaa kehitellä vieläkin jouluisemman lakkauksen :)

   Poista
 3. Sopisivat jouluunkin mutta ovat nätit muulloinkin :)

  VastaaPoista
 4. Wau, näitä kynsiä piti ihan ihailla hetki pidempään. Värit on mukavan lämpimät ja leimakuviossa on sopivasti sekä väljyyttä että keskemmällä lumihiutaleessa intensiteettiä. Mun silmä havaitsi kyllä myös glitterin ennenkuin luin tekstistä että sitä on käytetty. Tosi upeat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi ihana kommentti, kiitos paljon E-S! <3 Kivaa että tykkäät!

   Poista