perjantai 26. syyskuuta 2014

#ablecaw14 Week 2: Peculiar Inspiration

Tänään jatkan taas The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014 -haastetta. Tällä viikolla haasteiden aiheina on neon ja peculiar inspiration.
Mä olin jo kovaa vauhtia tekemässä nenonkynsiä alkuviikosta, mutta sitten tuli ihan totaalinen ideoiden puute. Olin vuorokauden verran pelkillä yksivärisillä neonkeltaisilla lakkauksilla ja sitten poistin ne kun kertakaikkiaan mitään kivaa ideaa ei aivoni suvainnut tuottaa. Neonlakathan kuuluu mun lemppareihin enkä yleensä niiden kanssa kärsi tuollaisesta ideoiden puutteesta. No mutta, tästä päästäänkin siihen, että nyt on vuorossa siis peculiar inspiration -kynnet. Suomeksi tarkoittaa kummallista/outoa inspiraationlähdettä.


Kynnet eivät ole kummalliset eikä varsinaisesti inspiraatiokaan - se on nimittäin Japani. Mutta en inspiroitunut mistään tietystä kuvasta tai matkaoppaasta, vaan kävin keskustelun Japaniin liittyen ja siitä inspiroituneena päädyin tekemään kirsikankukkalakkaukset. Vähän kaukaa haettua ehkä, mutta harvemmin olen keskustelusta inspiroitunut tekemään kynsiä ja siksi tämä on mulle erikoinen inspiraationlähde.


Mulla vaan ei nyt ole mitään kuvaa, jolla voisin havainnollistaa inspiraationlähdettä, mutta miettikää mut vaahtoamassa siitä, kuinka kaunis Japanin syksy varmaan olisi ja että millä ihmeellä sitä voisi olla ensi vuonna töistä pois muutaman viikon syys-lokakuussa :D Syksy ei nyt kylläkään liity näihin kynsiin mitenkään, kirsikkapuut kun kukkivat keväällä, mutta en nyt viitsinyt alkaa hahmottelemaan kynsille syksyistä Japania, kun kerran näin söpöt siirtokuvat odottelivat pääsyään kynsille.


Lakkasin pohjan Ciatén Peppermintyllä ja päälle laitoin nuo siirtokuvat. En enää muista mistä olen tuon siirtiokuva-arkin ostanut, mutta jos vastaan tulisi, hankkisin toisen varastoon. Nuo ovat kertakaikkiaan suloisia ja olivat myös todella hyvälaatuisia. Decaleissa on keskellä hieman kultaista hilettä. Tämän enempää kynnet ei askartelua tällä erää vaatineet, helppoa mutta nättiä!


Kynsillä:
  • Trind Nail Repair
  • Ciaté Pepperminty
  • Glisten & Glow HK Girl Top Coat
  • siirtokuvia

Oikein mukavaa viikonloppua ihanaiset! :)

13 kommenttia:

  1. Oikein kivaa ja rentouttavaa viikonloppua sinulle myös ja onpas nämä ihan huikaisevan kauniit kynnet :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri kävin jättämässä kommentin sun blogiin ja sillä välin tänne oli ilmestynyt sulta kommentti, hauska sattuma :) Kiitos tosi paljon Tintti! <3 Tarkoitus on ottaa oikein kunnolla rennosti, ihanaa!

      Poista
  2. Ovatpa ne sievät! Usein ne creme + siirtokuvat tai muu simppelimpi yhdistelmä ovatkin niitä kauneimpia maneja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katjamaria! :) Ja olet oikeassa - usein yksikertaisella mutta toimivalla kaavalla toteutetut lakkaukset ovat niitä kaikista kivoimpia :) Esimerkiksi ranskis toimii aina, mutta silti monesti tuntuu että pitäisi muka tehdä jotain haastavampaa...

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Katarooma :) Kirsikankukat on niiiin kauniita!

      Poista
  4. Tosi sievät! Nuo kukat sopii niin kauniisti tuohon mintunvihreään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kirsikankukat ja minttu on kyllä aika ihana yhdistelmä :) Ja hei - en muista nähneeni nimimerkkiäsi aikaisemmin, kiva kun kommentoit ^_^ Jos et ole ennen tänne eksynyt, niin tervetuloa!

      Poista
    2. Kiitos! Olen aina silloin tällöin käynyt täällä vähän kurkkimassa, mutta nyt vasta aktivoiduin ja uskaltauduin kommentoimaan :)

      Poista