torstai 18. syyskuuta 2014

The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014 Week 1: Something New

Kolme suomalaista kynsibloggaajaa, eli Anni, Katjamaria ja Mirka ovat kehitelleet meille kynsiharrastajille jotakin tosi kivaa, mikä kantaa nimeä The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014. Kysessä on loppuvuoden kestävä kynsihaaste, jokaiselle viikolle on kaksi aihetta joita voi toteuttaa omaan tahtiinsa ja rennoin mielin. Tämä tuli ainakin mulle hyvään saumaan nyt kun ideat on ollut hieman hukassa, ja uskon monen muunkin tämän allekirjoittavan.

Jokaiselle viikolle on siis kaksi eri aihetta ja ne voi toteuttaa kummin päin tahansa, eli järjestyksellä ei ole väliä. Lisäksi, jos jonakin viikkona ei ehdi tekemään haastekynsiä lainkaan, voi ne tehdä myöhemminkin. Omalta osaltani osaan sanoa jo nyt, että en ehdi tekemään joka viikko molempia haasteita, ja Anni tuumasikin että joitain haasteita voi myös hypätä yli - juuri sopivan rentoa touhua siis! :)

Tässä vielä kaikki loppuvuoden aiheet:


Ensimmäinen haaste on siis Something New - jotakin uutta. Mun kohdallani se jokin uusi on kesällä Portugalista ostamani Kikon sähkönsininen lakka (Kiko 336 Electric Blue) . En ollut tätä vielä testannut, joten päätin kokeilla sitä nyt. Uusi asia mulle on myös tuo väri, en ole vielä koskaan lakannut tuollaisella sähkönsinisellä kynsiäni!


Valitsin sen kaveriksi Kikon Mint Milkin (juu, taas, mutta täytyyhän sitä jotakin tuttua ja turvallista olla mukana). Tein näillä liukuvärin kaikkiin kynsiin lukuunottamatta keskisormea. Tai itseasiassa, tein ensin liukuvärin vain etusormeen ja nimettömään, ja lakkasin peukalon ja pikkurillin tuolla sähkönsinisellä. En kuitenkaan pitänyt lopputuloksesta, joten ne vaihtuivat liukuväriin.


Näillä kahdella liukuvärin teko ei ollut ihan helpommasta päästä, toisin kuin luulin. Värit eivät oikein sulautuneet yhteen, vaikka ajattelin että näillä saisi aikaiseksi kauniin värin tuohon liukumakohtaan. Näiden koostumukset taitaa olla kuitenkin sellaiset, etteivät värit sekoitu kovinkaan helposti. Mutta mitenkään pilalla tuo liukuväri ei silti mielestäni ole, ihan kivasti onnistui silti.


Keskisormeen väsäsin riikinkukko -inspiroituneen sulkaviritelmän. Riikinkukon värejä se ei ole tosin nähnytkään, mutta ei se ole niin justiinsa. Tein tuon sulan pääosin mustalla akryylimaalilla ja samalla huomasin, että mun siveltimet on kertakaikkisen huonolla tolalla! Mulla ei ollut mitään välinettä millä olisin saanut maalattua nuo siististi. Täytyy siis mennä selaamaan eBayn tarjontaa pikimmiten. Myös useamman kokoisille dotting tooleille olisi tarvetta.
Mutta siis, sulan keskiosan lakkasin Dependin hopella (223). Sen sisään tein vielä soikiot lakkauksessa käyttämilläni Kikoilla.



Kynsillä:
  • Trind Nail Repair
  • Ciaté Underwear Base Coat
  • Kiko 336 Electric Blue
  • Kiko 389 Mint Milk
  • Depend 223
  • Glisten & Glow HK Girl Top Coat 
  • musta akryylimaali

Mitäs mieltä olette mun ensimmäisen viikon haastekynsistä? Onko siellä muita haasteeseen osallistuvia ruudun takana?

14 kommenttia:

  1. Oikein kauniit haastekynnet! Liukuväri onnistui tosi nätisti. :)
    Itse polkaisin haasteen käyntiin tuolla nudella: http://kuukynnet.blogspot.fi/2014/09/challenge-accepted.html :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin katsomassa haastekyntesi ja ah, tuo OPIn My Vampire Is Buff on kyllä ihana! Taidan joutua ostamaan sen ;)
      Ja kiitos kovasti kehuista!! ^_^

      Poista
  2. Upeat! Tykkään väriyhdistelmästä todella paljon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katarooma! Mustakin tuo väriyhdistelmä osoittautui aika namiksi :)

      Poista
  3. Jei, huippua kun olet mukana haasteessa! Ihanan raikkaat ja pirteät kynnet. Teinkin kesällä jotain vähän vastaavaa kirkkaan turkoosilla pohjalla, mutta menin sotkin kaikki kynnet noilla riikinkukonsulilla :D Ei mikään maailman helpoin ja siistein lopputulos. Mutta ah, tuota liukuväriä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen mukana oikein mielelläni, kiitos vain teille kun olette tällaisen haasteen rakentaneet (ja selvästi myös nähneet vaivaa sen toteutukseen)! Ja kiitos kovasti Katjamaria! ^_^

      Poista
  4. Ihan mahtavan kirkas väri! Ei liian pistävä mutta huomattava kuitenkin :D Kaunis kokonaisuus! Liukuväri on aina peukutuksen arvoinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä aika mahtava väri - joskin vierastan hieman tummia tai kirkkaita sinisen sävyjä, joten kaipaan tämän seuraksi jotain muutakin lakkaa, kuten nyt vaikka minttua tai turkoosia :) Kiitos paljon!

      Poista
  5. Oi, ompa upea tuo liukuvärjäys ja tykkään väriyhdistelmästä! :) Mahtavaa, että lähdit mukaan haasteeseen, vaikka et kerkiäisikään kaikkia haasteita toteuttaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti Annie! ^_^ Ja ilo on mun puolellani, mahtavaa että olette meille kynsiharrastajille tällaisen haasteen tehneet! Tämän kanssa on mukava väkertää loppuvuosi :)

      Poista
  6. Todella kauniit lakkaukset, niin hyvin onnistunut liukuvärjäys ^_^

    VastaaPoista
  7. Wow ihan huippulakkaus! :) Vähän tuli outsider olo kun kaikki vääntää tätä haastetta ja itse päätin olla osallistumatta :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon Johanna! :) Ei tähän nyt iiihan kaikki varmaan osallistu ja voithan säkin osallistua vain silloin tällöin, jos siltä tuntuu :)

      Poista