keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

China Glaze City Flourish: Thistle Do Nicely

Hankin China Glazen kevään 2014 City Flourish -kokoelmasta vain yhden lakan, neonkorallipinkin Thistle Do Nicelyn. Kokoelman lakkojen koostumuksista on kuulunut soraääniä moneltakin suunnalta, joten päädyin ostamaan vain yhden lakan. Neonien tapaan tämä kuivuu mattapintaiseksi ja melko nopeasti. Ja niinkuin varmaan jo arvaattekin, ei se koostumus ja levittyvyys sieltä parhaasta päästä ole. Lakka raidoittuu herkästi, joten tämänkin lakan osalta suosittelen levittämään paksuhkoja kerroksia mahdollisimman vähäisillä sudin vedoilla. Superkirkas väri kuitenkin korvaa lakkaamisessa aiheutuneet kärsimykset.


Väri on todellakin erittäin neon ja tuntuu suorastaan hohtavan. Jos pidät neonlakoista (tiedän että teitä täältä löytyy), hanki tämä! Monestihan tällaisten lakkojen alla käytetään valkoista lakkaa, jotta väri tulisi intensiivisemmin esiin, mutta mun mielestä tämä ei todella sitä kaipaa.
Ai niin, unohdinkin viimeksi mainita, että lyhensin tosiaan kynsiäni lohjenneen etusormen kynnen takia. Sain kaikista kynsistä saman pituiset ja lyhyemmät kynnet näytti pitkästä aikaa kivoilta, kunnes juuri äsken; NAPS! Oikean käden peukalon kynnestä lähti iso pala kulmasta. Voi #(&%"!!! Nyt se on sitten jonkin verran lyhyempi kuin muut kynnet, mutta ei tuo kovin häiritsevä ole, pystyn elämään asian kanssa :D


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • China Glaze Thistle Do Nicely
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • niittejä

Ai että, nyt alkoi neljän päivän vapaat ja enää ensi viikko töitä ennen kesälomaa! Jipii!

Omistatko sinä tämän kokoelman lakkoja? Meneekö koostumukseltaan huonot lakat kiertoon vai korvaako upea ulkonäkö huonot puolet?

6 kommenttia:

 1. Mulla on tuosta kokoelmasta Grass Is Lime Greener, eikä se nyt niin huono oo koostumukseltaan. Ja voin antaa sen koostumuksenki anteeks värin takia:D Tämä pinkki olis vielä tarkotus kotiuttaa kunhan saan tilausta tehtyä seuraavaksi.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos väri on tarpeeksi ihana, ihan sama mitä kuraa koostumus on :D Mutta ei tässäkään missään nimessä maailman surkein koostumus ole, vähän sellainen hankala, mutta ihan lakattava. Kuvissa on muuten kaksi kerrosta lakkaa, ja ihan tarpeeksi tasainen tulos mulle! Hanki ihmeessä tämä :)

   Poista
 2. Just tilasin tämän ja tuon Annin mainitseman Grass is lime greenerin, jospa ei mene hermot. :-D Joillakin kun nämä tuntuu käyttäytyvän kuitenkin ihan hyvin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisköhän munkin hankkia tuo Grass Is Lime Greener :D Kovasti houkuttelee... Mä ajattelin kokeilla tätä seuraavan kerran jonkun muun aluslakan kanssa, nythän mulla oli tuo Trindin Nail Repair, enkä ehkä antanut sen kuivua tarpeeksi, kun aloin jo lakkaamaan. Mutta tämä ei siis todellakaan ollut huonoin mahdollinen lakattava, mutta paljon parempiakin neoneja tullut vastaan :) Itse sain tällä kahdella kerroksella tasaisen ja peittävän lopputuloksen, joten siinä mielessä ei moittimista.

   Poista
 3. Kauniit nää kynnet! <3 Mää kestän kuralakkojaki jos ne on ihania muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma :) Jos on tarpeeksi ihana lakka, niin kyllähän sitä käyttää vaikka sitten hammasta purren :D

   Poista